Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ: ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ-2!..

Εδώ και καιρό η Ελλάδα δεχόταν λαθρομετανάστες μόνο από την Τουρκία και παρόλα αυτά η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να ελέγξει την κατάστα...







Εδώ και καιρό η Ελλάδα δεχόταν λαθρομετανάστες μόνο από την Τουρκία και παρόλα αυτά η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να ελέγξει την κατάσταση, αφού πάνω από ένα εκατομμύριο λαθρομετανάστες έφτασαν στην Ελλάδα.
Την Τετάρτη, λοιπόν, αίρονται οι ειδικές συνθήκες που "πάγωναν" το Δουβλίνο ΙΙ και με βάση τις οποίες τα ευρωπαϊκά κράτη δεν είχαν την δυνατότητα να επιστρέψουν πίσω στη χώρα πρώτης υποδοχής, δηλαδή την Ελλάδα, λαθρομετανάστες που αιτούνται άσυλο.




Έτσι θα έχουμε τα κύματα των λαθρομεταναστών, που θα έρχονται κανονικά από την τουρκία, θα έχουμε και εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες να επιστρέφουν από όλες τις γωνιές της Ευρώπης.
Και αν ο πληθυσμός των λαθρομεταναστών από την τουρκία είναι σχεδόν... τυχαίος, αυτός από την υπόλοιπη Ευρώπη θα αποτελείται αποκλειστικά από εγκληματικά στοιχεία, μαχαιροβγάλτες, τζιχαντιστές, βιαστές και το κακό συναπάντημα, των οποίων η αίτηση ασύλου δεν θα εγκρίνεται, ασχέτως της καταγωγής τους, εξαιτίας της εγκληματικής δράσεώς τους.
Η όλη κατάσταση, όπως είναι λογικό, προκαλεί μικτά συναισθήματα. Τρόμο στους Έλληνες των οποίων οι γειτονιές και τα σχολεία θα πλημμυρίσουν από λαθρομετανάστες και... φαγούρα στα χέρια των «αλληλέγγυων», αφού ως γνωστόν τα «ανθρωπιστικά» κονδύλια πάνε «με το κεφάλι».


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.