Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ...!!! ΚΑΤΗΧΗΤΟΠΟΥΛΟ Ο ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΤΗΚΕ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗΣ...!!!

Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφεί κι έχουν λεχθεί τα δύο τελευταία χρόνια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο όλοι οι μπολσεβίκοι δημο...

Σχετική εικόνα






Χιλιάδες λέξεις έχουν γραφεί κι έχουν λεχθεί τα δύο τελευταία χρόνια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ωστόσο όλοι οι μπολσεβίκοι δημοσιογράφοι αποκρύπτουν κάτι θεμελιώδες: Την σχέση του με την Ορθόδοξη Εκκλησία, η οποία και του έμαθε να αγαπά την Ελλάδα!.. Ο Γιάννης υπήρξε επί χρόνια πιστό κατηχητόπουλο στην ενορία του Αγίου Μελετίου Σεπολίων, εκεί πρωτοέπαιξε μπάσκετ και είχε πνευματικό πατέρα τον εφημέριο του ναού, τον ιερέα Ευάγγελο Γκανά.




Στον Άγιο Μελέτη βαφτίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μαζί με τον αδελφό του Αλέξανδρο, στις 28 Οκτωβρίου 2012, δηλαδή σε ηλικία 18 ετών!.. Όπως αποκάλυψε ο πατήρ Ευάγγελος στο «Έθνος» της περασμένης Κυριακής, ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο επέλεξε να βαπτιστεί την ημέρα της Εθνικής μας εορτής, ήταν ο συνδετικός κρίκος της οικογένειάς του με την ενορία και τα χρόνια που πέρασε στην Εκκλησία και στο κατηχητικό διαμόρφωσαν τον χαρακτήρα του.

Σύμφωνα με τον πατέρα Ευάγγελο Γκανά… «Ποτέ δεν τον θυμάμαι να έχει έναν γογγυσμό ή μια αίσθηση ότι αδικείται από τη ζωή και να γίνεται επιθετικός απέναντι στην κοινωνία. Το ίδιο είχα διακρίνει και στη μητέρα του, έναν άνθρωπο με αγαθή ψυχή. Αυτό που δεν μπορώ να ξεχάσω ήταν το βλέμμα του Γιάννη. Δυσκολεύομαι να το περιγράψω. Υπήρχε μια αθωότητα αλλά και μια ελπίδα. Κανένας φόβος και καμία μνησικακία. Η μητέρα του ήθελε να είναι παρούσα στην ενορία, όχι ως ο άνθρωπος που ζητάει βοήθεια για να ξεπεράσει οικονομικά προβλήματα, αλλά ως ένας άνθρωπος που νιώθει ότι είναι ζωντανό μέλος μιας ισότιμης κοινότητας»!..

ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ότι αυτά δεν τα ξέρει ούτε η ίδια η Εκκλησία, αλλιώς θα είχε από καιρό βραβεύσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, προκειμένου να διαφημίσει τα κατηχητικά σχολεία της και τον πιο διάσημο απόφοιτό τους. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα αποκηρύξει την Ορθοδοξία ο Γιάννης, τώρα που χοντροκονομάει στην Αμερική, για να παντρευτεί καμμιά προτεστάντισσα, ρωμαιοκαθολική ή μουσουλμάνα…

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.