Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ, ΡΙΓΗ, ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ... ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ. Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ Ν.Υ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

Αλλη μία παρέλαση της Ομογένειας της Νέας Υόρκης και των γύρω περιοχών πέρασε στην ιστορία με τα δικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα, το...






Αλλη μία παρέλαση της Ομογένειας της Νέας Υόρκης και των γύρω περιοχών πέρασε στην ιστορία με τα δικά της χαρακτηριστικά γνωρίσματα, τους αγώνες και τις αγωνίες της, τα μηνύματα και τα συνθήματά της, τη σύναψη καινούργιων σχέσεων και γνωριμιών.



Ηταν πράγματι μία παρέλαση αντάξια της Ελλάδος, αλλά και της Ομογένειάς μας, η οποία δήλωσε περίτρανα πως σέβεται, τιμά και αγαπά την Ελλάδα. Την παρακολούθησα από τη ζωντανή μετάδοση του «Εθνικού Κήρυκα» και με ιδιαίτερη συγκίνηση διάβαζα τα σχόλια των αδελφών Ελλήνων από όλα τα μέρη του Κόσμου, από Αμερική, Ελλάδα, ακόμα και από την Αυστραλία, άλλωστε Ελλάδα υπάρχει παντού.
Ιδιαίτερη συγκίνηση, ρίγη θα έλεγα, μου προξενούσαν τα μικρά παιδιά των σχολείων ντυμένα με τις ελληνικές τους στολές και κρατώντας την ελληνική σημαία στα χέρια, τραγουδούσαν μια πατρίδα από την οποία ήλθαν οι παππούδες και οι γιαγιάδες τους, κι αυτά μεγαλώνουν με το όνειρό της, το όνομά της, την ιστορία της και τον πολιτισμό της. Είναι κι αυτά παιδιά της Ελλάδος, παιδιά.
Και του χρόνου λοιπόν η παρέλαση της Νέας Υόρκης και καλή επιτυχία στις υπόλοιπες παρελάσεις που έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες εβδομάδες και φυσικά στην παρέλαση της επόμενης Κυριακής της Φιλαδέλφειας και της Βοστώνης στις 30 του Απρίλη.
Θ.Κ.





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΗΡΥΚΑ

ekirikas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.