Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ... ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ! ΑΥΤΗ Η 25ΧΡΟΝΗ ΚΟΥΚΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΒΑΝ ΝΤΑΜ

Ο Βέλγος ηθοποιός και σουπερ σταρ των πολεμικών τεχνών, Jean-Claude Van Damme, έχει τρία παιδιά με την τρέχουσα σύζυγο του και Bodyb...






Ο Βέλγος ηθοποιός και σουπερ σταρ των πολεμικών τεχνών, Jean-Claude Van Damme, έχει τρία παιδιά με την τρέχουσα σύζυγο του και Bodybuilder Gladys Portugues. Και ενώ όλα τα του τα παιδιά είναι όμορφα και ταλαντούχα, η κόρη του Bianca Van Varenberg είναι ένα επίπεδο πάνω!
Εκτός από το γεγονός ότι είναι εξαιρετικά όμορφη και με πολύ καλό και άκρως αθλητικό σώμα όπως θα δείτε στις φωτογραφίες, η Bianca είναι και αστέρι στις πολεμικές τέχνες!






Η 25χρονη πραγματικά «είναι το μήλο που έπεσε κάτω από την μηλιά», καθώς όπως ακριβώς όπως ο μπαμπάς της, διακρίνεται για την εξαιρετικά δυνατή κλωτσιά της.





«Θέλω να συνεχίσω την κληρονομιά που άφησε ο πατέρας μου στις πολεμικές τέχνες» λέει η Bianca η οποία παραδέχεται ότι ως παιδί οι γονείς της την ενθάρρυναν να ξεκινήσει πολεμικές τέχνες τάξεις αλλά εκείνη δεν την ενδιεφεραν σχεδόν καθόλου.





Μέχρι που μια φορά ο πατέρας της τον πήρε μαζί του σε ένα γύρισμα και τότε κατάλαβε πόσο πολύ ήθελα να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με εκείνον.














Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.