Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ 24 ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟ Ή ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ!..

Η λεία τους ξεπερνά σε αξία τα 22.000 ευρώ Στα προάστια του Πύργου εντόπιζε τα σπίτια που «χτυπούσε» τους τελευταίους πέντε μήνε...








Η λεία τους ξεπερνά σε αξία τα 22.000 ευρώ

Στα προάστια του Πύργου εντόπιζε τα σπίτια που «χτυπούσε» τους τελευταίους πέντε μήνες μια πενταμελής σπείρα διαρρηκτών στην οποία συμμετείχε και ένα ανήλικο αγόρι. Μετά την εξάρθρωσή της, εξιχνιάστηκαν 24 διαρρήξεις με λεία που ξεπερνά σε αξία τα 22.000 ευρώ.




Οι άνδρες της Ασφαλείας ταυτοποίησαν τον 16χρονο και άλλα δυο μέλη της σπείρας ηλικίας 25 και 20 χρόνων, ενώ προσπαθούν να εξακριβώσουν τα πλήρη στοιχεία δυο ακόμη συνεργών τους. Σε βάρος όλων έχει σχηματιστεί δικογραφία διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας και οι έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η σπείρα είχε εισβάλει σε 23 σπίτια και ένα κατάστημα στην πόλη του Πύργου και στις περιοχές Άγιο Γεώργιο, Βαρβάσαινα, Κολιρέικες Παράγκες, Βιδιά, Λαμπέτι, Άγιο Κωνσταντίνο και Αγκινάρα και είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα, κινητά και εργαλεία. Στο πλαίσιο των ερευνών, κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν οι δράστες, ένας φορητός υπολογιστής, μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένα ρολόι και δυο κινητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.