Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΩΡΑ ΜΠ@ΥΡΔΕΛΟ: ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΩΣ 2.000 ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΥΓΑ!..

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο φαινόμενο της ανεξήγητης «εξαφάνισης» αριθμού «προσφύγων» από τις επίσημες καταμετρήσεις, για τ...







Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο φαινόμενο της ανεξήγητης «εξαφάνισης» αριθμού «προσφύγων» από τις επίσημες καταμετρήσεις, για τον αριθμό όσων βρίσκονται στα νησιά. Για παράδειγμα, ενώ την 1η του μηνός εμφανίζονται στα επίσημα έγγραφα «τόσοι» στην Λέσβο, «τόσοι» στην Χίο και «τόσοι» στην Σάμο, στις 15 εμφανίζονται… λιγότεροι, ενώ αφενός μεν δεν μπορούν να φύγουν από τα νησιά και αφετέρου δε όλες αυτές τις μέρες έρχονται κι άλλοι από απέναντι… Και καταλήξαμε, ότι οι «αρχές» δίνουν σκοπίμως ψευδή στοιχεία και τους εμφανίζουν λιγότερους, για ευνόητους λόγους – εξαπάτησης και καθησυχασμού της κοινής γνώμης.




Ε, λοιπόν, εδώ ισχύει αυτό που είχε πει κάποτε η ανεκδιήγητη Χριστοδουλοπούλου: Λιάζονται και μετά εξαφανίζονται!

Όπως πληροφορούμεθα, λοιπόν, οι επιτροπές ασύλου που δραστηριοποιούνται στα 5 ακριτικά νησιά (Σάμος, Λέσβος, Χίος, Κως και Λέρος) έχουν αποφανθεί αρνητικά μεταξύ άλλων και για τουλάχιστον 2.000 «προσφυγάκια», τα οποία … αγνοούνται!!!

Σύμφωνα με αρμόδια στελέχη της αστυνομίας, είτε κατάφεραν να επιβιβαστούν στα πλοία για τον Πειραιά (πράγμα απίθανο, διότι οι επιβάτες των πλοίων ελέγχονται από το Λιμενικό κατά την επιβίβασή τους σ’ αυτά…), είτε εξακολουθούν να βρίσκονται στα νησιά, αλλά οι «αρχές» δεν γνωρίζουν που μένουν!

Λέτε τα «προσφυγάκια» που… αγνοούνται να ψεκάστηκαν με… εξαφανιζόλ; Οι αρμόδιοι σε τέτοιες καταστάσεις (οι ψεκασμένοι) τι έχουν να πουν γι’ αυτό; https://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.