Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΝΩΤΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΑΚΙΝΤΖΙ ΤΗΣ «ΛΥΣΗΣ

Μακαριώτατε και Σεπτοί Ιεράρχες της Ιστορικής Εκκλησίας της Κύπρου, Είναι κουραστικό να λέει συνεχώς κανείς το αυτονόητο ότι ο Αν...

Σχετική εικόνα






Μακαριώτατε και Σεπτοί Ιεράρχες της Ιστορικής Εκκλησίας της Κύπρου,

Είναι κουραστικό να λέει συνεχώς κανείς το αυτονόητο ότι ο Ανανστασιάδης οδηγεί την Κύπρο σε τουρκικό αφανισμό. Γιατί ;;

Επιτρέψτε να επαναλάβω το αυτονόητο, ότι επιδίωξη της Τουρκίας είναι το να γίνει αποδεκτή η Ανανιακή τουρκική λύση εκτουρκισμού της Κύπρου. Και είναι αφελές να νομίζει κανείς ότι εγγύηση αποφυγής του εκτουρκισμού είναι η ΕΕ. Δηλαδή η νεοναζιστική Γερμανία. Η χώρα που προκάλεσε τον αφανισμό των Ελλήνων της Μικράς Ασίας.




Για να το επιτύχει όμως η Τουρκία να γίνει αποδεκτή η Ανανιακή λύση του Ανανστασιάδη, εκτός από το δόλωμα της προσωρινής επιστροφής της Αμμοχώστου και άλλων εδαφών που σύντομα με τον εκτουρκισμό θα τα πάρει όλα πίσω μαζί όλην την Κύπρο,διαθέτει και το δόλωμα της αποχώρησης των στρατευμάτων της.

Που αντιλαμβάνεται ότι για να επιβάλει την λύση εκτουρκισμού θα πρέπει να αποχωρήσουν. Αν και είμαι βέβαιος ότι θα παραμείνουν μυστικές τους «υποδομές».

Το τι θα συμβεί με την «λύση» αν γίνει βλακωδώς δεκτή, έγινε φανερό με τη πρόσφατη θρασύτατη συμπεριφορά του Ακκιντζή.

Που με τον Πενταδάκτυλο μολυσμένο με την τουρκική σημαία των εισβολέων τούρκων και με τον εορτασμό κάθε χρόνο της βάρβαρης ασβολής, που αντί να επαναφέρει ως καθόριζαν οι συμφωνίες Ζυρίχης και Λονδίνου, τη συνταγματική τάξη κατέλαβε τις για 5.000 χρόνια πατρογονικές εστίες του Ελληνισμού και προέβη σε εθνοκάθαρση, δολοφόνησε 5.000 αθώους κτλ, Είχε τη θρασύτητα να διαμαρτυρηθεί για τον καθορισμό ημέρας για το ιστορικό δημοψήφισμα του 1950.

Φανταστείτε τι θα γίνεται αν γίνει δεκτή η τουρκική λύση με τα βέτο των Ακκιντζήδων κτλ.
Η λέξη ξυπνήστε σε όσους συμπατριώτες μας πιστεύουν στη λύση του Ανανστασιάδη είναι λίγη.
Άκουγα πριν από λίγο τον Τορναρίτη και ομολογώ ότι πειράχτηκε το στομάχι μου,.
Ντράπηκα να τον ακούω τον «τούρκο».

Η μόνη λύση είναι η διατήρηση της Κυπριακής Δημοκρατίας χωρίς συγχωροχάρτι με την υπογραφή μας στην τουρκία για το τερατώδες της έγκλημα που το ευλογεί από το 2004 ο εφιάλτης Ανανστασιάδης

Και αναμονή όσα χρόνια αν χρηστούν για την απελευθέρωση των κατεχομένων από την τουρκία και τη δημιουργία ενός πραγματικού ενιαίου δημοκρατικού κράτους. Και όχι ρατσιστικού, ούτε καν διχοτομικού, αφού με τη «λύση» η τουρκία θα ελέγχει και το Ανανστασιακό state.

Ευρής Μπίλλης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.