Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΝΗΣΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ... ΕΦΤΑΣΑΝ ΜΕ ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΚΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ΦΡΑΓΜΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ...!

Αρχίσαμε τι Ασκήσεις απο νησί του Βορείου Αιγαίου και ελπίζουμε να συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό οι Ασκήσεις και οι Βολές με Συμμετοχή τ...

eikaona





Αρχίσαμε τι Ασκήσεις απο νησί του Βορείου Αιγαίου και ελπίζουμε να συνεχιστούν με αμείωτο ρυθμό οι Ασκήσεις και οι Βολές με Συμμετοχή των Εθνοφυλάκων της νήσου Χίου υπό την καθοδήγηση των Κομάντο του 3ο ΕΤΕΘ!




Το Αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων σύμφωνα με το politischios.gr … η άρτια εκπαίδευση ,σε μία περίοδο όπου Tουρκική προκλητικότητα αυξάνεται συνεχώς στην περιοχή του ανατολικού Αιγαίου, επιβεβαιώθηκαν κατά την διάρκεια βολών με πραγματικά πυρά που διενήργησε το Τάγμα Εθνοφυλακής της 96 ΑΔΤΕ «Χίος» στην ακριτική περιοχή της Παναγίας Οινουσσών.

Τμήμα 30 εθνοφυλάκων ξεκίνησαν στις 09:00 το πρωί από το 3ο ΕΤΕΘ στη Λαγκάδα και με Ταχύπλοα σκάφη των Ειδικών Δυνάμεων έφθασαν εντός 10 λεπτών στην ακριτική Παναγιά και πήραν θέσεις Μάχης περιμετρικά του Λιμανιού !


Η άσκηση περιελάμβανε αντιμετώπιση Τούρκων Καταδρομών με βολές με πραγματικά πυρά με όπλα G3, MG3, 50άρι M2 Browning και αντιαεροπορικές και αντιαβακικές βολές εντός του κόλπου της Παναγιάς.




Η άσκηση ολοκληρώθηκε περί τις 3 το μεσημέρι με απόλυτη επιτυχία …

Ξεχωριστή σημασία όπως σημείωσαν οι συμμετέχοντες στην άσκηση στον «π», ήταν η συμβολή του Μηχανικού της 96 ΑΔΤΕ που όλο το προηγούμενο διάστημα εργάστηκε σκληρά ώστε να δημιουργηθούν δρόμοι και περάσματα στη βραχονησίδα, κάτι που διευκολύνει πλέον σημαντικά όσους υπηρετούν στο ακριτικό φυλάκιο.


Αλλά και τις Δυνάμεις που θα επιχειρήσουν απο το εσωτερικό της νήσου Χίου …Ως ενισχύσεις Εθνοφύλακες,αλλά και Έφεδροι Καταδρομείς !


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.