Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΑΛΛΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΙΟΥ... Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΥΡΙΓΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ...

Με την παρέμβαση φοιτητών του Παντείου γλύτωσε τα χειρότερα ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις νεαρούς σ...

Καθηγητής Άγγελος Συρίγος: Με έσωσαν από τον ξυλοδαρμό φοιτητές του Παντείου







Με την παρέμβαση φοιτητών του Παντείου γλύτωσε τα χειρότερα ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τρεις νεαρούς στο προαύλιο του πανεπιστημίου.




Όπως δήλωσε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ο κ. Συρίγος, το επεισόδιο προκλήθηκε όταν με φιλικό ύφος προσπάθησε να νουθετήσει τρεις νεαρούς που δεν είναι φοιτητές και οι οποίοι έγραφαν στους τοίχους του Ιδρύματος.

Όπως είπε ο καθηγητής ο διάλογος δεν διήρκεσε περισσότερο από ένα λεπτό καθώς οι νεαροί του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν.

Ευτυχώς, είπε ο κ. Συρίγος, επενέβησαν φοιτητές που βρίσκονταν κοντά και το επεισόδιο εις βάρος του δεν είχε πολύ άσχημη κατάληξη.

Ο κ. Συρίγος πάντως, είπε ότι η αστυνομία άργησε πολύ να έλθει στον τόπο του περιστατικού και καυτηρίασε το γεγονός ότι δεν μπορεί να παρεμβαίνει σε τέτοιου είδους συμβάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.