Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΙΟΥΣΤΟΝ

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και έχει ξεκινήσει προσπάθεια να εκκενωθούν τα δωμάτια από τους ασθενείς σε συγκεκριμένη πτέρυγα, ώστε...









Η περιοχή έχει αποκλειστεί και έχει ξεκινήσει προσπάθεια να εκκενωθούν τα δωμάτια από τους ασθενείς σε συγκεκριμένη πτέρυγα, ώστε να επέμβουν οι ειδικές δυνάμεις - Δεν αποκλείεται να πρόκειται για ψεύτικο συναγερμό



Επιχείρηση για τον εντοπισμό ενός οπλισμένου άνδρα στο νοσοκομείο Ben Taub του Χιούστον πραγματοποιεί η αμερικανική αστυνομία, μετά τις αναφορές για πυροβολισμούς εντός του κτιρίου.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί και έχει ξεκινήσει προσπάθεια να εκκενωθούν τα δωμάτια από τους ασθενείς σε συγκεκριμένη πτέρυγα, ώστε να επέμβουν οι ειδικές δυνάμεις.



Από τον έλεγχο που έχει γίνει, δεν έχουν εντοπιστεί τραυματίες ή νεκροί. Η αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ακούστηκε ένας θόρυβος που να έμοιαζε με πυροβολισμό και να υπήρξε υπερβολική αντίδραση από τους παριστάμενους και τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν κάποια αμερικανικά ΜΜΕ, οι αναφορές για πυροβολισμούς έγιναν στον 2ο όροφο. Οι ίδιες πηγές μετέδωσαν πως ο δράστης εντοπίστηκε στον 3ο όροφο οχυρωμένος και μόνος.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ωστόσο, επέμεινε ότι δεν εντοπίστηκε κανένας δράστης, ότι γίνεται ξανά έλεγχος και ότι όλοι οι ασθενείς που μετακινήθηκαν είναι καλά, με εξαίρεση ένα άτομο, που κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί σε άλλο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.