Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΙΚΟ ΠΕΣΙΜΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑΚΙ...!!! «ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ»...

«Στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος...

Κουβέλης: Ψήφισα και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ






«Στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι η παρούσα κυβέρνηση «είναι πολύ καλύτερη από εκείνη των Σαμαρά – Βενιζέλου».




Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Action» και ερωτηθείς με ποιο κόμμα θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ο Φώτης Κουβέλης απάντησε: «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες εκλογές (σ.σ. τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015) ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

Αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, είπε ότι η τελευταία του συνομιλία ήταν προ δύο μηνών.

Διευκρινίσεις Κουβέλη για την ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ

«Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Δημοκρατική Αριστερά, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις».

Τα παραπάνω τονίζει το γραφείο του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζοντας ότι «κατά συνέπεια μόνο σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να αποδώσουν στον Φώτη Κουβέλη, ότι σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο δήλωσε ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015».

Σύμφωνα με το γραφείο του Φώτη Κουβέλη, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Επίσης, δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.