Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ... ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ DEBATE ΤΩΝ 5 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Ενα πρωτοφανές debate θα φέρει αντιμέτωπους τον Φρανσουά Φιγιόν (υποψήφιος της Δεξιάς), τον Εμμανουέλ Μακρόν (ανεξάρτητος), τον Μ...







Ενα πρωτοφανές debate θα φέρει αντιμέτωπους τον Φρανσουά Φιγιόν (υποψήφιος της Δεξιάς), τον Εμμανουέλ Μακρόν (ανεξάρτητος), τον Μπενουά Αμόν (υποψήφιος του Σοσιαλιστικού κόμματος), την Μαρίν Λεπέν (υποψήφια του Εθνικού Μετώπου) και τον Ζαν Λικ Μελανσόν (νεο-κομμουνιστής, ηγέτης του κινήματος «Ανυπότακτη Γαλλία»), στις 20 Μαρτίου, στο πρώτο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης, σε απευθείας σύνδεση.





Οπως ανακοίνωσε σήμερα το γαλλικό κανάλι, το debate το οποίο θα πραγματοποιηθεί 35 ημέρες από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, θα φέρει αντιμέτωπους τα πέντε φαβορί για την προεδρία της Γαλλίας. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένα τέτοιο debate στη Γαλλία, πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Το δεύτερο κανάλι της γαλλικής τηλεόρασης είχε προτείνει στην TF1 να συνδιοργανώσουν το debate αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή. «Σχεδιάζουμε κι εμείς να κάνουμε ένα δεύτερο debate», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του δεύτερου καναλιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.