Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΔΟΜΟ ΟΡΟΦΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ... ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΕ...

Τραγική κατάληξη για τον 26χρονο από τα Κανάλια του Βόλου, ο οποίος στις αρχές του μήνα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Ο 26...

Τραγική κατάληξη για τον 26χρονο από τον Βόλο που έπεσε από τον 7ο όροφο νοσοκομείου





Τραγική κατάληξη για τον 26χρονο από τα Κανάλια του Βόλου, ο οποίος στις αρχές του μήνα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Ο 26χρονος υπέκυψε τελικά στα τραύματά του, έπειτα από νοσηλεία 17 ημερών στην ΜΕΘ του "Αχιλοπούλλειου" Νοσοκομείου Βόλου.




Ο νεαρός νοσηλευόταν στην ΜΕΘ και ενώ επρόκειτο να μεταφερθεί στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου, εξαιτίας των πολλαπλών καταγμάτων που είχε υποστεί, τελικά ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε.

Ο 26χρονος, στις 3 Φεβρουαρίου ενώ νοσηλευόταν στην Α' Παθολογική Κλινική, ανέβηκε σε μία καρέκλα και πήδηξε στο κενό από τον 7ο όροφο. Ο νεαρός σώθηκε από θαύμα καθώς έπεσε σε χώμα, ωστόσο είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα.

Την προηγούμενη ημέρα ο 26χρονος είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας σε γκρεμό βάθους 250 μέτρων λίγο έξω από τα Κανάλια Βόλου αλλά σώθηκε χάρη στην επέμβαση της μητέρας του και συγχωριανών του που έτρεξαν στο σημείο.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.