Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΕΙΣΤΙΚΟΥ '' ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ'' ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ

Το κύριο όπλο της μαρξιστικής προπαγάνδας, που διαιρεί την ενότητα του Έθνους και διχάζει τη συνοχή της κοινωνίας, είναι ο μύθος για...

Αποτέλεσμα εικόνας για αθειστικοσ κομμουνισμοσ




Το κύριο όπλο της μαρξιστικής προπαγάνδας, που διαιρεί την ενότητα του Έθνους και διχάζει τη συνοχή της κοινωνίας, είναι ο μύθος για την ισότητα φυλών και ανθρώπων. Ότι, με άλλα λόγια, όλες οι φυλες και όλοι οι άνθρωποι έχουν προικιστεί με τις ίδιες ιδιότητες. Έτσι ο μαρξισμός, είτε υπό τη σοσιαλιστική είτε υπό την αυστηρά κομμουνιστική εξισωτική διατύπωσή του, επαναφέρει τον κτηνώδη πρωτογονισμό στη φυλετική και κοινωνική αξιολόγηση, πιστεύοντας ότι ο Πολιτισμός ευθύνεται για της μεταξύ των φυλών και των ανθρώπων ισότητας.




Η φυλετική και κοινωνική ισότητα αποτελεί το μεγάλο ψεύδος του σοσιαλισμού, προϊόντος της γαλλικής επανάστασης του αθεϊστικού '' διαφωτισμού'' και του αθεϊστικού κομμουνισμού. Η Ορθόδοξη Χριστιανική Ανθρωπολογία διαψεύδει τη φυλετική και κοινωνική ισότητα, διότι αντιβαίνει στον Θείο Νόμο, που σε κάθε φυλή και κάθε άνθρωπο έχει χαρίσει συγκεκριμένα φυλετικά και προσωπικά χαρακτηριστικά. Στην Ελληνική Φυλή, ζυμωμένη με τα Νάματα της Ορθοδοξίας, έχει δώσει το θαυμαστό προνόμιο να εκπολιτίσει τον κόσμο με βάση την Ορθόδοξη Χριστιανική Διδασκαλία και την Αρχαία Ελληνική Φιλοσοφία. Στηριζόμενη, δηλαδή, στον Ελληνορθόδοξο Υπερανεπτυγμένο Εθνοπολιτισμό.

Όμως δεν φανερώνει το μαρξιστικό ψεύδος της φυλετικής και κοινωνικής ισότητας μόνον ο Θείος Νόμος. Το διατρανώνει και η επιστημονική πραγματικότητα. Συγκεκριμένα η Επιστημονική Ανθρωπολογία της Βιολογίας και της Ψυχολογίας.

Η έννοια της κληρονομικότητας είναι εκείνη, που, επιστημονικά ανθρωπολογικά, βιολογικοψυχολογικά, αποδεικνύει πόσο ασύστατες είναι οι ισοπεδωτικές σοσιαλιστικές και κομμουνιστικές δοξασίες του φυλετικού, διεθνιστικού, κοινωνικού εξισωτισμού.

Επιστημονικές πειραματικές έρευνες, που γίνονταν και γίνονται, μαρτυρούν ότι τίποτα δεν παράγεται με την καλλιέργεια και, ειδικά στον άνθρωπο, με την κομμουνιστική κολλεκτιβιστική αγωγή. Το περιβάλλον και η αγωγή ευνοούν μόνον την ανάπτυξη συγκεκριμένων καταβολών, ενώ άλλες καταβολές αφήνει ανανάπτυκτες.




Δίχως προϋπάρχουσα καταβολή είναι αδύνατο να παραχθεί ο.τιδήποτε. Οι '' επίκτητες'' ιδιότητες ποτέ δεν αποδείχτηκε ότι είναι όντως επίκτητες. Ο Bawink, διακεκριμένος βιολόγος, συντρίβει τον υλισμό, επισημαίνοντας: '' Στις πολυάριθμες πειραματικές έρευνες, των οποίων πρώτος εισηγητής υπήρξε ο Δανός βιολόγος Johansen περίπου το 1900, απόλυτα βέβαιο είναι το παρακάτω πόρισμα για το ζήτημα της κληροδότησης επίκτητων ιδιοτήτων. Οι παραλλαγές ( κυμαινόμενες παραλλαγές, ή παραπαραλλαγές), που, υπό τις επιδράσεις του περιβάλλοντος, προέρχονται από την κληρονομική εικόνα ( γονότυπο) δεν κληροδοτούνται. Και η μακρότατη δε διαρκής επιλογή δεν μπορεί να μεταβάλει κάτι από τη γενική κληρονομική εικόνα ( γονότυπο) μιας καθαρής γραμμής. Η διδασκαλία του Λαμάρκ για την κληρονομικότητα ιδιοτήτων, που αποκτήθηκαν από άτομο λόγω των επιδράσεων του περιβάλλοντος, φανερώνεται με τα πειράματα του Johansen και των οπαδών του άκυρη. Μια κληρονομική μονάδα έχει την ικανότητα να εμφανίζει διαφορετική μορφή σε διαφορετικά περιβάλλοντα. Ο Bawink διατυπώνει και το κατ΄ εξοχήν αποστομωτικό για τον κομμουνιστικό υλιστικό εξισωτισμό επιχείρημα: '' η νοημοσύνη και στον βαθμό της και στα χαρακτηριστικά γνωρίσματά της είναι ιδιότητα του ανθρώπου, που έχει σχεδόν αποκλειστική αφετηρία την κληρονομική καταβολή.

Κάθε ιδιότητα είναι το αποτέλεσμα κληρονομικής μονάδας γόνου και της επίδρασης του περιβάλλοντος επί της μονάδας. Ιδιότητες, που φαίνονται εκ πρώτης όψεως επίκτητες, προέρχονται οπωσδήποτε από καταβολές. Το πλήθος των κληρονομικά μεταδιδόμενων καταβολών είναι υπό κανονικούς υγιεινούς όρους τόσο μεγάλο, .ώστε να είναι δυνατό να αναπτύσσονται από αυτές οι εντελώς διαφορετικές ιδιότητες. Η μορφη, την οποίαν λαμβάνουν οι καταβολές, οφείλεται στο περιβάλλον. Πολλες φορές είναι δυνατό κληρονομικές καταβολές, που, σε ορισμένο περιβάλλον, έφεραν στο φως ορισμένες ιδιότητες και αν το περιβάλλον μεταβληθεί, να διατηρούν στο εξής μόνον την ικανότητα σε αυτές τις ιδιότητες. Διότι υποβάλλουν από αυτές το μέρος, από το οποίον προερχόταν η ικανότητα προς άλλες ιδιότητες.

Οι κληρονομικες μονάδες διασώζονται, όσο χρόνο και να καταπιεστεί η ελεύθερη ανάπτυξή τους. Φερ' ειπείν επί πολλές γενιές, σε πειράματα, κόβονται οι ουρές ποντικών. Ποτέ δεν παρατηρήθηκε γέννηση νεογνών χωρίς ουρά. Επίσης από την ίδια κληρονομική καταβολή είναι δυνατό, από την επίδραση διαφορετικού, κάθε φορά, περιβάλλοντος, ο άνθρωπος να γίνει φιλάργυρος ή απλώς φειδωλός, θρασύς ή θαρραλέος κ. α. Γενικά στον άνθρωπο οι κληρονομικά μεταδιδόμενες καταβολές είναι πολύ ευρύτερες. Έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες σε ανάπτυξη συγγενών ιδιοτήτων από ό,τι τα ζώα. Π. χ. η γνωστική δύναμη ενός ανθρώπου υπάρχει εξ αρχής. Το είδος, όμως, των γνώσεων συγκεκριμένα, που αυτός αποκτάει, με την πάροδο του χρόνου, είναι επίκτητο. Η γνωστική δύναμη μεταδίδεται κληρονομικά. Οι γνώσεις όχι. Τις γνώσεις οι απόγονοι οφείλουν να τις αποκτήσουν διδασκόμενοι.




Ό,τι μαθαίνεται δεν κληροδοτείται. Είναι γεγονός ότι από το ποσόν των αποκτημένων γνώσεων ενός ανθρώπου τίποτα δεν μεταδίδεται μέσω των γόνων από τη μια γενιά στην επόμενη. Κάθε άνθρωπος αρχίζει τη συνειδητή ζωή του ως νήπιο, αλλά τίποτα δεν μαθαίνει αμέσως από τα εμπειρικά αποτελέσματα των γονέων.
Κληροδοτείται ορισμένη ειδολογική γνώση, δηλαδή εκείνη, που ονομάζεται από τη Λογική και τη Γενική Επιστημολογία εκ των προτέρων.

Έμφυτες είναι μόνον οι γενικότατες μορφές της λογικής τάξεως των φαινομένων, της πραγματικότητας, σύμφωνα με την ορολογία της Βιολογίας οι γενικές γνωστικές καταβολές. Μόνον αυτές μεταδίδονται κληρονομικά. Οι επίκτητες ιδιότητες δεν κληρονομούνται. Άκυρη είναι η θεωρία για την κληρονομική μετάδοση των επίκτητων ιδιοτήτων, που υποστήριξε κυρίως ο Γάλλος φυσιοδίφης Λαμάρκ.

Στην παραπάνω άκυρη και επιστημονικά αβάσιμη θεωρία βασίζεται ο κομμουνιστικός υλισμός.

Ο μαρξισμός πιστεύει στη βιολογικά εσφαλμένη θεωρία ότι οι επίκτητες ιδιότητες κληρονομούνται. Υπεύθυνος για την υιοθέτηση αυτής της εντελώς επιστημονικά αβάσιμης θεωρίας είναι, αρχικά,ο αθεϊστικός ''διαφωτισμός''. Τον 18ο μ. Χ. αιώνα στη Γαλλία εκπρόσωποι του ''διαφωτισμού'', που προπαρασκεύασαν ιδεολογικά την σκοτεινών επιδιώξεων επανάσταση του 1789, από την οποίαν απέρρευσε και απορρέει ο '' ευρωπαϊσμός'' και η εθνοδιαλυτική Ευρωπαϊκή Ένωση, άρχισαν να προπαγανδίζουν ότι έπρεπε να εξαφανιστούν όλες οι κοινωνικές διακρίσεις επειδή, δήθεν, υπάρχουν παρά φύση. Είναι οι '' διαφωτιστές'' οι σπορείς των ιδεών της κοινωνικής ισοπέδωσης. Ακραίος '' διαφωτιστής'' ήταν ο Ζαν Ζακ Ρουσσό, που υποστήριζε ότι η αιτία για την ανθρώπινη ανισότητα και ανομοιότητα είναι ο... Πολιτισμός! Βέβαια τους άθεους '' διαφωτιστές'' ενοχλούσε κυρίως ο Χριστιανικός Πολιτισμός λόγω των σκοτεινών κινήτρων του. Κατά τον Ρουσσό από τον Πολιτισμό προέρχεται κάθε κακό, που δημιουργεί η ανισότητα. Έτσι ο Ρουσσό επαναφέρει τον άνθρωπο και την κοινωνία στην πρωτόγονη κατάσταση, υποκρινόμενος ότι '' λατρεύει'' τη φύση, ενώ, στην πραγματικότητα, η επιδίωξη του αθεϊστικού '' διαφωτισμού'' είναι να διαλύσει τα Χριστιανικά Έθνη- Κράτη. Ευτυχώς με την άνοδο στην Προεδρία των Η. Π. Α. του Ντόναλντ Τράμπ τσακίζεται αμετάκλητα ο '' ευρωπαϊσμός, διαλύεται η Ε. Ε., αποδυναμώνεται ο κινεζοβορειοκορεατικός κομμουνισμός και, προπάντων, τα Χριστιανικά Έθνη- Κράτη εγκαθιδρύονται πανηγυρικά. Έτσι το Ελληνορθόδοξο Χριστιανικό Εθνος- Κράτος μας σταθεροποιείται, βέβαια με άλλο, Εθνοστρατιωτικό Καθεστώς.

Δρ. Νίκος Χ. Χαρακάκος - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.