Αγρότες της Ηλείας, έκλεισαν το πρωί της Πέμπτης (26/01) την Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου - Δείτε ποιοι άλλοι δρόμοι έκλεισαν - Όλα τα ...
Αγρότες της Ηλείας, έκλεισαν το πρωί της Πέμπτης (26/01) την Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου - Δείτε ποιοι άλλοι δρόμοι έκλεισαν - Όλα τα μπλόκα της επικράτειας
Το μπλόκο στην Εθνική Οδό Πάτρας - Πύργου έκλεισε στις 11:30 το πρωί, στο ύψος του κόμβου της Αμαλιάδας, με τους αγρότες να έχουν παρατάξει τα αγροτικά τους μηχανήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο αποκλεισμός της Εθνικής Οδού θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες.
Κλειστή και η Ιονία Οδός
Επ' αόριστον παραμένει κλειστός ο κόμβος Αγίου Δημητρίου της Ιονίας Οδού στην Άρτα, από τα τρακτέρ των αγροτών.
Παράλληλα, αγρότες και κτηνοτρόφοι από το Κομπότι, ξεκίνησαν χθες και θα συνεχίζουν τους δίωρους αποκλεισμούς, καθημερινά από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ, σε παράδρομο όπου η τροχαία κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας, λόγω του μπλόκου του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα για δύο ώρες να διακόπτεται η συγκοινωνία στην εθνική οδό Ιωαννίνων -Αντίρριου.
Το μπλόκο της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας στο Λούρο έχει ενισχυθεί και σύμφωνα με τον πρόεδρο Σπύρο Κλινάκη βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία, με το πανελλαδικό συντονιστικό.
Οι αγρότες του νομού Ιωαννίνων, έπειτα από σύσκεψη των συλλόγων τους για την οργάνωση και τον σχεδιασμό των κινητοποιήσεών τους, αποφάσισαν τον συμβολικό αποκλεισμό της Εφορίας την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, ενώ αμέσως μετά θα καθοριστεί η μορφή συνέχισης του αγώνα τους.
Μπλόκο στη Σερρών - Θεσσαλονίκης
Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς, αφού στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες διευκολύνουν την κίνηση, ενώ με κλούβες που έχουν στήσει, εμποδίζουν τους αγρότες να κατευθυνθούν στον Προμαχώνα.
«Είμαστε αποφασισμένοι, θα σπάσουμε τα μπλόκα των αστυνομικών και θα φτάσουμε στον Προμαχώνα», τόνισε μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Βισαλτίας Στέργιος Λίτος, μέλος της συντονιστικής επιτροπής.
Στο σημείο βρίσκονται αγρότες και κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής των Σερρών με περισσότερα από 100 τρακτέρ ενώ ισχυρή είναι και η παρουσία των αστυνομικών.
newsbomb.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.