Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ Η ΑΝΤΖΟΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ: ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΥΧΝΑ ΣΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΟΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ!.. - ΜΗΤΡΟΜΑΝΗΣ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΑ ΓΚΟΥΪΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ...

Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να «γεμίζει» τα βράδια της συμμετέχοντας σε ομαδικά σεξουαλικά όρ...

Βουτηγμένη στα ομαδικά όργια με άνδρες και γυναίκες η Τζολί – Μαζί και η Πάλτροου






Ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Αντζελίνα Τζολί να «γεμίζει» τα βράδια της συμμετέχοντας σε ομαδικά σεξουαλικά όργια του Χόλιγουντ.

Μάλιστα ο σύζυγός της, Μπραντ Πιτ, φέρεται να το γνώριζε αυτό.




Και δεν ήταν μόνη, αφού μερικά από τα πιο γνωστά ονόματα της αμερικανικής σόουμπιζ ικανοποιούν τις πιο κρυφές ερωτικές τους επιθυμίες (ή μάλλον καλύτερα την ανία τους) σε αυτά τα «καυτά» πάρτι.

Στην ίδια λίστα των «παρτουζιάρηδων» είναι Γκουίνεθ Πάλτροου και ο παρουσιαστής Μπιλ Μάχερ.

Σύμφωνα με πηγές του Radaronline, λίγους μήνες πριν γίνει γνωστή η είδηση του χωρισμού των Μπραντζελίνα, το ζευγάρι πήρε μέρος σε ένα από αυτά τα πάρτι, στα οποία οι καλεσμένοι… οργιάζουν, φορώντας μάσκες, για να κρύψουν την ταυτότητά τους.

«H Αντζελίνα ξεκίνησε να έρχεται μόνη» αποκάλυψε αυτόπτης μάρτυρας και συνέχισε, περιγράφοντας πιο… πιπεράτες λεπτομέρειες:

«Ζήτησε από μια γυναίκα να φορέσει ένα strap-on, μια άλλη γυναίκα να την χαϊδεύει με φτερό στα γεννητικά της όργανα, ενώ εκείνη έκανε στοματικό έρωτα σε έναν άντρα!».

Αλλά και η Γκουίνεθ Πάλτροου και ο φίλος της και παραγωγός της τηλεοπτικής σειράς Glee, Μπραντ Φάλτσουκ, υπήρξαν θαμώνες στο κλαμπ της ακολασίας.

«Έχει ένα διάσημο blog και πήρε συνέντευξη από τον ιδιοκτήτη, Ντέιμον Λάουνερ. Στο site Goop έγραψε πως οι περισσότεροι επισκέπτες μένουν στα όρια του coupledom, αλλά διαπιστώνουν πως η ηδονοβλεψία προσθέτει ένα επίπεδο φαντασίας που δεν έχουν στην κρεβατοκάμαρά τους.

Αυτό που φαίνεται ανανεωτικό, ωστόσο, είναι ότι οι γυναίκες δίνουν τον ρυθμό.

Οι διάσημοι πελάτες πληρώνουν για να παρακολουθήσουν «ερωτικό θέατρο», που συνήθως λαμβάνει χώρα σε έπαυλη στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα πρέπει να περάσουν από μια αυστηρή διαδικασία ελέγχου, πριν αρχίσουν να ερωτοτροπούν με άλλους επισκέπτες.

Η κάρτα για τους premier συνδρομητές κοστίζει 50.000 δολάρια και επιτρέπει την πρόσβαση σε μυστικά θεματικά δωμάτια, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές. tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.