Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Η ΣΟΜΠΑ...!!! 4 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ...

Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει η προσπάθεια μιας οικογένεια στο χωριό Ορεινό της Ιεράπετρας να ζεσταθεί μέσα στην κακοκαιρία των...







Σε τραγωδία παραλίγο να καταλήξει η προσπάθεια μιας οικογένεια στο χωριό Ορεινό της Ιεράπετρας να ζεσταθεί μέσα στην κακοκαιρία των τελευταίων ημερών.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες τέσσερα παιδάκια ηλικίας από 8 ως 13 ετώ,ν καθώς επίσης ένα ζευγάρι ενηλίκων και μια ηλικιωμένη μεταφέρθηκαν στις 5 τα ξημερώματα της Τετάρτης εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ιεράπετρας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όπως διαπιστώθηκε όλοι είχαν υποστεί δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις της σόμπας και έτσι κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα τέσσερα παιδάκια νοσηλεύονται στην Παιδιατρική Κλινική, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τα παιδάκια είναι ξαδερφάκια, ενώ το ζευγάρι ενηλίκων είναι γονείς κάποιων εκ των παιδιών και η ηλικιωμένη είναι η γιαγιά της οικογένειας..

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.