Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΦΩΦΗ... ΝΟΜΟΣ! ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Γιατί καταφεύγει στον Άριο Πάγο η Φώφη Γεννηματά μετά το δημοσίευμα του Documento; Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου πρόκειτ...



Γιατί καταφεύγει στον Άριο Πάγο η Φώφη Γεννηματά μετά το δημοσίευμα του Documento;

Την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου πρόκειται να συναντήσει αύριο Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά.



Η συνάντηση πραγματοποιείται μετά από αίτημα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φώφη Γεννηματά αναμένεται να θέσει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τα ερωτηματικά που προκύπτουν για τη θεσμική ευθύνη της Δικαιοσύνης, καθώς και για το επίμαχο δημοσίευμα που την αφορά από την εφημερίδα Documento.

H Φώφη Γεννηματά είχε δώσει τη δική της απάντηση με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Documento» με τίτλο «Τα πολιτικά ονόματα της λίστας Μπόργιανς».

«Θέλουν πόλεμο, θα τον έχουν» διαμηνύει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που γνωστοποιεί ότι θα καταθέσει αγωγή και θα ζητήσει διερεύνηση και από τον Άρειο Πάγο.

«Εγώ και η οικογένεια μου δεν έχουμε καμία σχέση με δήθεν λογαριασμούς και λίστες και δεν έχω να κρύψω τίποτα», τόνισε σε ανακοίνωσή της η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε πως θα κινηθεί νομικά κατά της εφημερίδας.


www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.