Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΧΕΙΣ...!! ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΤΡΑΜΠ...!!!

Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε τις εταιρείες που εγκαταλείπουν τις ΗΠΑ και παράγουν προϊόντα ή διαθέτουν υπηρεσίες σε εργοστάσια ή εγκατασ...

Τραμπ: Κυρώσεις για τις εταιρείες που μεταφέρουν θέσεις εργασίας εκτός ΗΠΑ




Ο Ντόναλντ Τραμπ απείλησε τις εταιρείες που εγκαταλείπουν τις ΗΠΑ και παράγουν προϊόντα ή διαθέτουν υπηρεσίες σε εργοστάσια ή εγκαταστάσεις στο εξωτερικό ότι θα αντιμετωπίζουν συνέπειες.




«Δεν θα συνεχίσουν να το πράττουν χωρίς να αντιμετωπίζουν τις συνέπειες. Τελείωσε!» είπε χαρακτηριστικά ο νεοεκλεγείς πρόεδρος των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε εργοστάσιο της εταιρείας κατασκευής κλιματιστικών Carrier Corp που εδρεύει στην Ιντιανάπολις και σκόπευε να μεταφέρει περισσότερες από 1.000 θέσεις εργασίας στο Μεξικό.

Ο Τραμπ δεν διευκρίνισε ποιες θα είναι οι συνέπειες στις οποίες αναφέρθηκε, ωστόσο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας είχε απείλησε επανειλημμένα ότι θα επιβάλει εισαγωγικούς δασμούς ύψους 35% σε αγαθά που παράγονται από αμερικανικές επιχειρήσεις αλλά σε εργοστάσια στο εξωτερικό.

Η Carrier συμφώνησε να διατηρήσει πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στο εργοστάσιο της Ιντιανάπολις και στα κεντρικά της γραφεία, ωστόσο συνεχίζει να σχεδιάζει τη μετακίνηση άλλων 1.000 θέσεων εργασίας στο Μεξικό.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.