Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...!!! ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΦΥΓΗ...

Άγνωστο παραμένει αν είναι η πρώτη επίθεση ή έχει κάνει και άλλες Η φαρμακοποιός… υπέστη σοκ! Δεν είναι και λίγο αυτό που της συν...







Άγνωστο παραμένει αν είναι η πρώτη επίθεση ή έχει κάνει και άλλες

Η φαρμακοποιός… υπέστη σοκ! Δεν είναι και λίγο αυτό που της συνέβη προ ημερών και ενώ περπατούσε αμέριμνη στην Άνω Πόλη!




Εκείνη την στιγμή, όπως η ίδια μας περιέγραψε ήταν μόνη της. Ξαφνικά αισθάνθηκε μία παρουσία πίσω της, αλλά πριν καν προλάβει να γυρίσει, ο άνδρας της είχε σηκώσει την φούστα και την θώπευσε στα οπίσθια!

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και εκείνος φοβήθηκε και άρχισε να τρέχει! «Ενας ψηλός άνδρας νταγλαράς ήταν» μας είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Δεν μου ‘χει ξανατύχει. Ημουν μόνη και φοβήθηκα. Για καλή μου τύχη φοβήθηκε και εκείνος από τις φωνές μου. Δεν ξέρω αν είχε σκοπό να κάνει μόνο αυτό που έκανε ή αν θα προχωρούσε και παραπάνω. Αλλωστε ήταν σωματώδης και σίγουρα μπορεί να τα κατάφερνε» κατέληξε!

Η φαρμακοποιός κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, όμως εκτίμησε πως ήδη θα ήταν πολύ αργά. Ο σωματώδης νεαρός είχε προλάβει και είχε χαθεί στα στενά της πόλης.

Ωστόσο αποφάσισε να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της, ώστε να ενημερωθούν και άλλες γυναίκες και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Η επίθεση είχε καθαρά σεξουαλικά κίνητρα, δεν ήταν τυχαία αλλά προσχεδιασμένη και ο τρόπος δράσης του νεαρού αποδεικνύει πως πρόκειται για άτομο με ανώμαλη τάση. Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν αυτή η τάση επεκτείνεται μέχρι και τον βιασμό.

Είναι δε βέβαιο (κάτι που επιβεβαιώνουν και οι ψυχολόγοι) πως αυτός ο άνδρας θα δράσει και πάλι, αν δεν το έχει ήδη κάνει τις προηγούμενες ημέρες και απλά δεν έγινε καταγγελία στην Αστυνομία. ‘Η ίσως να έχουν γίνει και στο παρελθόν ανάλογες επιθέσεις. http://dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.