Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ...» ΒΙΝΤΕΟ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΣΑΝΤ ΣΕ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ

O Bachar al-Assad δήλωσε ότι η ανάκτηση από το στρατό της πόλης του Χαλεπίου δεν σημαίνει το τέλος του πολέμου υπογραμμίζοντας την αν...





O Bachar al-Assad δήλωσε ότι η ανάκτηση από το στρατό της πόλης του Χαλεπίου δεν σημαίνει το τέλος του πολέμου υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα της απαλλαγής από τους τρομοκράτες σε όλη την Συρία. Σε δήλωσή του στο ιταλικό κανάλι “TG 5”, ο πρόεδρος al-Assad διαβεβαίωσε ότι η νίκη επί των τρομοκρατών στο Χαλέπι είναι ένα σημαντικό βήμα για να μπει τέλος στον πόλεμο στη Συρία. Γνωστοποίησε ότι ο μόνος δρόμος για την επίλυση του προβλήματος στη Συρία εδρεύει στο γεγονός όλοι να συγχωρέσουν όλους….

Ο al-Assad υπογράμμισε ότι το πρόβλημα δεν περιορίζεται στην Daech, γιατί υπάρχουν επίσης η al Nosra και άλλα δίκτυα που διαθέτουν την ίδια ουαχαμπίτικη ιδεολογία.
Ο πρόεδρος al-Assad συνέχισε : “Γενικά δεν μπορεί ν΄αντιμετωπιστεί ο εξτρεμισμός και η τρομοκρατία οπουδήποτε στον κόσμο χωρίς την αντιμετώπιση του πυλώνα της τρομοκρατίας που αντιπροσωπεύεται από την ουαχαμπίτικη ιδεολογία και με τον άλλο πυλώνα του προβλήματος που αντιπροσωπεύεται από την δυτική υποστήριξη στους τρομοκράτες”.Ο Assad τόνισε ότι οι τρομοκράτες ευνοούνται πάντα αππο την επίσημη υποστήριξη ενός κάποιου αριθμού χωρών εκ των οποίων και η Τουρκία,Κατάρ,Σ Αραβία και άλλες δυτικές χώρε

Ο al-Assad ανέφερε ότι η προτεραιότητα για τις ευρωπαικές κυβερνήσεις δεν αποδόθηκε στη μάχη κατά της τρομοκρατίας αλλά στο γεγονός ότι αυτές χρησιμοποίησαν αυτά τα χαρτιά για ν΄ανατρέψουν τις κυβερνήσεις και ν΄απαλλαγούν από τους προέδρους : “Είναι απίθανο να νικηθεί η τρομοκρατία παντού στον κόσμο μέσω αυτής της πολιτικής.Οι τρομοκράτες επιτίθονται παντού εντελώς ελέυθεροι στην Ευρώπη γιατί οι δυτικοί υπεύθυνοι δεν είναι σοβαροί στην αντιμετώπσιη του προβλήματος”.

Για τον Donald Trump είπε ο al-Assad : “Είμαστε πιο αισιόδοξοι με κάποια επιφύλαξη.Δεν γνωρίζουμε την πολιτική που ο Trump θα υιοθετήσει γενικότερα απέννατι στην περιοχή μας και πως θ άντιμετωπίσει τις διάφορες ομάδες πίεσης στις ΗΠΑ που απορρίπτουν κάθε διευθέτηση στη Συρία και κάθε καλή σχέση με τη Ρωσία”.




Ο Trump είπε κατά την προεκλογική του εκστρατεία ότι προτεραιότητά του θα είναι η αντιτρομοκρατική μάχη και πιστεύουμε ότι αυτή είναι η αρχή του κανονισμού αν αυτός μπορέσει να υλοποιήσει αυτό που είπε ”, συμπέρανε.

Σε δήλωσή του στην ιταλική Il giornale και στο ερώτημα αν η άρνηση της Συρίας στο αίτημα του Κατάρ να εγκαταστήσει αγωγούς ήταν η αιτία του πολέμου ο πρόεδρος al-Assad είπε : “Αυτή η άρνηση ήταν μια από τις σημαντικές παραμέτρους. Υπήρχαν 2 αγωγοί που όφειλαν να περάσουν από τη Συρία ο 1 από το βορρά προς νότο που ανήκαν στο Κατάρ και ο άλλος από Ανατολή προς Δύση προς τη Μεσόγειο Méditerranée που θα περνούσαν από Ιράκ και Ιράν. Την εποχή εκείνη αποφασίσαμε να εγκαταστήσουμε τον αγωγό αυτ’ον από Α προς Δ και πιστεύω ότι πολλές χώρες πουαπέρριψαν τη συριακή πολιτική δεν επιθυμούσαν παρά η Συρία να γίνει ένα ενεργειακό κέντρο όσο και ηλεκτρικό και πετρελαικό”.sanaL’image contient peut-être : 2 personnes, barbe

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.