Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙΡΟΣ: ΕΡΧΕΤΑΙ «ΛΕΥΚΗ» ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ - ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΤΟ «ΣΤΡΩΣΕΙ»! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ - ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Παραμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα Σάββατο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ύστερα από μικρά διαστήματα ύφεσης. Σήμε...

Καιρός: Έρχεται «λευκή» Πρωτοχρονιά - Σε ποιες περιοχές θα «το στρώσει»!






Παραμένουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα και σήμερα Σάββατο, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, ύστερα από μικρά διαστήματα ύφεσης.




Σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, αναμένονται λίγες νεφώσεις στα δυτικά, πρόσκαιρα αυξημένες ενώ στην υπόλοιπη χώρα θα χιονίσει τοπικά στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Εύβοια, την Ανατολική Στέρεα, τα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Στην Αττική, αναμένεται χιονόνερο ή χιόνι, ειδικά στα βόρεια και ανατολικά, με βαθμιαία εξασθένηση.

Ανήμερα την Πρωτοχρονιά

Την Κυριακή, πρώτη ημέρα του νέου έτους, ο καιρός βελτιώνεται από τα δυτικά. Στα βόρεια αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τις πρωινές ώρες.

Στις υπόλοιπες περιοχές, χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στην Ανατολική Στέρεα, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες.
xioni copy

Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός και στην Αττική.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Ο παγετός ωστόσο θα είναι κατά τόπους ισχυρός κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και τοπικά στα νότια 5 μποφόρ. Σε μικρή άνοδο η θερμοκρασία, με παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.