Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΖΗΤΗΣΕ ΣΕ ΓΑΜΟ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ...;;; ΘΑΝΑΤΟΣ...!!! ΜΟΛΙΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ «ΟΧΙ» ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΕ...!!!

Στο Γκέμλικ της Προύσας η 25 ετών Τουγτσέ Ουλουντάγ πυροβολήθηκε με κυνηγετικό τυφέκιο από τον 26 ετών Αϊκούτ Ερτούντς, όταν αρνήθηκε ...

031220160806405344383






Στο Γκέμλικ της Προύσας η 25 ετών Τουγτσέ Ουλουντάγ πυροβολήθηκε με κυνηγετικό τυφέκιο από τον 26 ετών Αϊκούτ Ερτούντς, όταν αρνήθηκε τον πρόταση γάμου που της έκανε και ενώ ήδη είχε βγει εισαγγελική απόφαση να μην την πλησιάζει. Η νέα κοπέλα πέθανε, ενώ ο Ερτούντ προσπαθώντας να αυτοκτονήσει με το ίδιο όπλο , τραυματίστηκε βαριά.




Το περιστατικό συνέβη στην συνοικία Ουμούρμπει του Γκέμλικ. Ο αγρότης στο επάγγελμα Αϊκούτ Ερτούντς, ερωτευμένος με την Τουγτσέ Ουλουνταγ, της πρότεινε να συνάψουν σχέση. Παρά το ότι η κοπέλα δεν δέχτηκε, αυτός μετά έστειλε προξενητή στο σπίτι.

Η οικογένεια της απάντησε αρνητικά, αλλά καθώς αυτός συνέχιζε να την ενοχλεί, προσέφυγαν στην εισαγγελία η οποία και εξέδωσε απόφαση να μην την πλησιάζει.Απόψε ο νεαρός θέλοντας να την συναντήσει πήγε στο σπίτι της. Την συνάντησε μπροστά στο σπίτι της και όταν αυτή του απάντησε για μια ακόμη φορά αρνητικά, οργισμένος πήρε την καραμπίνα που είχε στο αυτοκίνητο και πυροβόλησε την νέα κοπέλα. Η Τουγτσέ Ουλουντάγ κατέρρευσε , ενώ αυτός έφυγε γρήγορα με το αυτοκίνητο του.

Η νέα κοπέλα βαριά τραυματισμένη από τα σκάγια, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Γκέμλικ. Παρά τις προσπάθειες όμως των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.
……………

Αναφέρεται πως η κοπέλα είχε κατέβει και τον συνάντησε στην πόρτα του σπιτιού της γιατί φοβόταν μήπως κάνει κακό στην οικογένεια της.
………………

http://www.dha.com - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.