Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ»!!! ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!

Ο ισλαμιστής αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και αρμόδιος υπουργός για θέματα Κύπρου, Τουγρούλ Τουρκές, από το βήμα της τουρκική...







Ο ισλαμιστής αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και αρμόδιος υπουργός για θέματα Κύπρου, Τουγρούλ Τουρκές, από το βήμα της τουρκικής βουλής, στα πλαίσια της συζήτησης του προϋπολογισμού του υπουργείου του, δήλωσε ότι η χώρα του, όπως και η Αγγλία, είναι η εγγυήτρια δύναμη ολόκληρης της Κύπρου.




Ο ίδιος τόνισε τα εξής: «Εμείς δεν δίνουμε τίποτα σε κανέναν. Όπως η Αγγλία, έτσι και η Τουρκία δεν είναι η εγγυήτρια δύναμη μονάχα του βόρειου κομματιού της Κύπρου, αλλά ολόκληρου του νησιού. Δεν είμαστε η εγγυήτρια δύναμη των Τουρκοκυπρίων. Είμαστε εγγυήτρια δύναμη ολόκληρου του νησιού, όλων των εδαφών και κατοίκων του. Αυτή η συμφωνία δεν έχει αλλάξει».

Στα πλαίσια της τοποθέτησης του, ο Τουρκές δήλωσε ότι η χώρα του εξακολουθεί να παρέχει υποστήριξη στους Τουρκοκύπριους από την περίοδο που αυτοί «εκδιώχθηκαν» από την διακυβέρνηση της χώρας.

Ο Τουρκές αναφέρει ότι από το 2002 μέχρι σήμερα, η Τουρκία έχει παρέχει στα Κατεχόμενα οικονομική βοήθεια ύψους 10 δισεκ. Τ.Λ. Επίσης, η Τουρκία επένδυσε στο σχέδιο μεταφοράς νερού από την Τουρκία στην Κύπρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.