Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ ΜΑΣ ΒΓΗΚΑΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ «ΑΝΤΙΧΟΥΝΤΙΚΟΙ»... Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠΕΞ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ 5 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ HÜSEYIN MÜFTÜOGLU,σχολίασε την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για την έκδοση των τριών από τους οκτ...



Ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ HÜSEYIN MÜFTÜOGLU,σχολίασε την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης για την έκδοση των τριών από τους οκτώ συνολικά Τούρκους στρατιωτικούς που είχαν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα,μετά από το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου. Ο εκπρόσωπος δηλώνει ότι δεν κατανοεί την απόφαση. Ίσως επειδή δεν μπορεί να καταλάβει πως είναι να αποφασίζουν οι δικαστές χωρίς να φοβούνται ότι θα συλληφθούν αν η απόφαση που βγάλουν δεν αρέσει στην κυβέρνηση! Όπως στη Τουρκία δηλαδή.

Η δήλωση:

“Παρακολουθούμε στενά το θέμα της επιστροφής των 8 ατόμων τα οποία την 15 Ιουλίου 15 απείλησαν στην ασφάλεια του λαού και του Προέδρου μας και κατέφυγαν στην Ελλάδα. Σε αυτό το πλαίσιο, δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το γεγονός ότι ότι, το Εφετείο Αθηνών ενώ για τους 3 αποφάσισε την έκδοσή τους και την επιστροφή στην Τουρκία, απέρριψε το αίτημα έκδοσης των υπολοίπων 5 λιποτακτών .

Πιστεύουμε ότι η γειτονική μας χώρα, η Ελλάδα μπορεί να μας καταλάβει καλύτερα σχετικά με αυτό το θέμα, καθόσον βίωσε στο παρελθόν τις αρνητικές επιπτώσεις μιας στρατιωτικής χούντας. Η βασική μας προσδοκία από την Ελλάδα είναι η επιστροφή των 8 συνωμοτών του πραξικοπήματος.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η διαδικασία έκδοσης συνεχίζεται προς το παρόν. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις”.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.