Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΜΑΚΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΕΙ» ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΦΛΕΓΕΤΑΙ... ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΞΕΧΕΙΛΙΖΟΥΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

«Η πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου», «Πολύ χαρούμενος που βλέπω το κράτος τρομοκρατίας Ισραήλ να καίγεται», «Μακάρι ο Θεός να συνεχίσει ...




«Η πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου», «Πολύ χαρούμενος που βλέπω το κράτος τρομοκρατίας Ισραήλ να καίγεται», «Μακάρι ο Θεός να συνεχίσει να τιμωρεί το Ισραήλ», είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες αναρτήσεις μίσους στο Twitter

«Έκρηξη» μίσους παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στο Twitter με χρήστες του δημοφιλούς τόπου κοινωνικής δικτύωσης να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις πυρκαγιές που μαίνονται στο Ισραήλ.

Με hashtag #Israelisburning (το Ισραήλ καίγεται) δεκάδες είναι οι αναρτήσεις με κεντρικό θέμα το πύρινο μέτωπο που πλήττει τη χώρα με τουλάχιστον 60.000 κατοίκους να έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τις εστίες τους στη Χάιφα, ο δήμαρχος της οποίας κάνει λόγο για «εθνική καταστροφή».

«Η πιο όμορφη ημέρα της ζωής μου», «Πολύ χαρούμενος που βλέπω το κράτος τρομοκρατίας Ισραήλ να καίγεται», «Μακάρι ο Θεός να συνεχίσει να τιμωρεί το Ισραήλ», «Η ημέρα ξεκινά με καλά νέα», «Τεράστιες φωτιές σε όλο το Ισραήλ και κανείς δεν ξέρει τα αίτια. Κάψου Ισραήλ, να έχεις μία κακή ημέρα, μακάρι οι κακές ημέρες να συνεχίσουν στο Ισραήλ», είναι μόνο μερικές από τις δεκάδες αναρτήσεις στο Twitter που συνοδεύονται από φωτογραφίες με τη φωτιά να κατακαίει περιοχές.

Ένα από τα «τιτιβίσματα», μάλιστα, αναπαράχθηκε 16.000 φορές και έλαβε περίπου 15.000 likes, καθώς προήλθε από έναν ιμάμη από το Κουβέιτ που έχει 11 εκατ. ακολούθους. Όπως αναφέρει η ισραηλινή Haaretz, ο Μισάρι Ρασίντ αλ-Αφάσι, ο ιμάμης του μεγάλου τζαμιού στο Κουβέιτ «ανέβασε» φωτογραφίες της πυρκαγιάς με χαμογελαστά emoticons.

Ο εκπρόσωπος του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπένιαμιν Νετανιάχου, χαρακτήρισε τις αναφορές παράδειγμα «ποταπού φανατικού μίσους».













ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.