Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ΚΑΙ «ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΩ»... ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: 16ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΡΟΥΡΟΥ!!!

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας – μέλη της Εξεταστικής κατά τη συζήτηση για τα συμπεράσματα π...







Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας – μέλη της Εξεταστικής κατά τη συζήτηση για τα συμπεράσματα που αναδεικνύονται από τις πολύμηνες εργασίες από της Επιτροπής.

Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς υποστήριξε ότι από τα στοιχεία προκύπτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επί 16 χρόνια δεν είχε δηλώσει στην εφορία την κυριότητα του κτιρίου της Κουμονδούρου με αποοτέλεσμα να μην έχει πληρώσει κανέναν φόρο.




Η σχετική δήλωση, είπε ο βουλευτής της ΝΔ, έγινε πριν λίγες ημέρες, στις 14 Νοεμβρίου του 2016, όπου τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσαν στην ΣΤ Εφορία Αθηνών και μετάτ τις αποκαλύψεις που έγιναν στην Επιτροπή να καταθέσουν 16 διαχρονικές διορθωτικές δηλώσεις στην εφορία, μια για κάθε ένα έτος από το 2001 μέχρι σήμερα!

Ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς τόνισε ότι η «παράλειψη» αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια όχι μόνο να μην πληρώνει ευρώ στην εφορία σε φόρο για το ακίνητο, αλλά ούτε φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, ούτε καν ΕΝΦΙΑ… Πρόκειται είπε «για μια απόδειξη που αποδεικνύει ότι δεν είναι καθόλου νόμιμη η διαδικασία που ακολουθήθηκε με την μεταβίβαση του κτηρίου από την ΕΑΡ στον ΣΥΝ και μετά στον ΣΥΡΙΖΑ»

Οι βουλευτές της ΝΔ έχουν εκφράσει σοβαρές αμφιβολίες και κατά πόσο ο ΣΥΝ και μετά ο ΣΥΡΙΖΑ τελικά έχουν αποπληρώσει το δάνειο για την εξαγορά του συγκεκριμένου κτηρίου, παρ όλο που το δάνειο αυτό ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και της ΠΡΟΟΔΟΥ είχε καταφέρει να το κουρέψει κατά 60% καθώς στα έγγραφα που έχουν προσκομισθεί δεν υπάρχει πράξη εξόφλησης του δανείου.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έχει προκύψει από την κατάθεση στην Επιτροπή του οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ το δάνειο είχε συναφθεί από την Λαϊκή Τράπεζα από την ΕΑΡ για να αποκτήσει το κτήριο, δεν είχε αποπληρωθεί και το δάνειο είχε καταγγελθεί και είχαν κινηθεί διαδικασίες κατάσχεσης. Μετά όμως την ενσωμάτωση της ΕΑΡ στον ενιαίο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, το νέο κόμμα ανέλαβε με ρύθμιση που πέτυχε να αποπληρώσει το δάνειο, αφού όμως έγινε κούρεμα 60% του χρέους.


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.