Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΔΙΑ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ... ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΤΑΧΙS ΤΑ ΝΕΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Χωρίς τροποποιήσεις - Για τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2010, ισχύει ο υπολογισμός των τελών με βά...


Χωρίς τροποποιήσεις - Για τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2010, ισχύει ο υπολογισμός των τελών με βάση τους ρύπους.

Χωρίς τροποποιήσεις σε σχέση με πέρυσι αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα gsis.gr και στην ειδική εφαρμογή του TAXISNET τα τέλη κυκλοφορίας για το 2017, που θα κληθούν να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες οχημάτων.

Για τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2010, ισχύει ο υπολογισμός των τελών με βάση τους ρύπους.

Σημειώνεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας δεν αποτελούν βεβαιωμένο φόρο. Όπως επισημαίνει το newmoney.gr, αυτό σημαίνει ότι, όποιος τα αφήσει απλήρωτα μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Δεκεμβρίου (εκτός αν δοθεί παράταση), δεν θα βρεθεί αντιμέτωπος με ληξιπρόθεσμη οφειλή, αλλά θα απειλείται με το πρόστιμο μη καταβολής του προστίμου το οποίο είναι ισόποσο των τελών κυκλοφορίας.

Για επιβατηγά αυτοκίνητα, δίκυκλες και τρίκυκλες μοτοσικλέτες που έχουν ταξινομηθεί έως 31/10/2010, ο υπολογισμός των τελών κυκλοφορίας γίνεται αποκλειστικά βάσει του κυβισμού τους.


Δείτε στην ιστοσελίδα www.gsis.gr τα τέλη κυκλοφορίας του 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.