Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥΤ@Ν@Σ ΓΙΟΙ» Ο ΝΤΟΥΕΡΤΕ ΕΒΑΛΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤO «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ» ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ!

Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ενώ είχε ορκιστεί να μην ξαναβρίσει, τα έβαλε ξανά με τις ΗΠΑ και τον Σόρος Το έργο της αστυνομίας στην ...






Ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, ενώ είχε ορκιστεί να μην ξαναβρίσει, τα έβαλε ξανά με τις ΗΠΑ και τον Σόρος

Το έργο της αστυνομίας στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος στη διακίνηση ναρκωτικών εξήρε την Παρασκευή ο πρόεδρος των Φιλιππίνων, Ροντρίγκο Ντουτέρτε, εξαπολύοντας, με την ευκαιρία, μύδρους εναντίον των ΗΠΑ, αλλά και του Τζορτζ Σόρος, για τις επικρίσεις που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα, αναφορικά με την τακτική των «ολικών εκκαθαρίσεων» που επέλεξε να εφαρμόσει.




Ο Ντουτέρτε ανέφερε ότι το επίπεδο διακίνησης ναρκωτικών στη χώρα έπεσε σε πολύ χαμηλό επίπεδο, γεγονός που αποδεικνύει ότι η επιλογή του ήταν σωστή. Όπως ανακοίνωσε, η προσοχή του στρέφεται πλέον στις συμμορίες απαγωγών, οι οποίες λυμαίνονται τη χώρα και προκαλούν μεγάλα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας και στον τουρισμό. «Οι απαγωγές είναι το νέο "παιχνίδι" των εγκληματιών. Τα κυκλώματα ναρκωτικών αντιμετωπίστηκαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά αυτοί οι ηλίθιοι έκαναν στροφή στις απαγωγές. Να προσέχουν. Δώστε μου χρόνο να μιλήσω στον Θεό», δήλωσε στην κρατική τηλεόραση, στέλνοντας το μήνυμά του στις εγκληματικές ομάδες.

Ο Ροντρίγκο Ντουτέρτε δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη, επικρίνοντας τις ΗΠΑ για τη στάση τους όλο το προηγούμενο διάστημα. «Ποιος βοήθησε; Η Κίνα, ναι. Η Αμερική τι έλεγε; "Ντουτέρτε σταμάτα τις εξωδικαστικές εκτελέσεις. Σε θεωρούμε υπεύθυνο". Εγώ τους είπα: "Πηγαίνετε στο διάολο. Είστε όλοι σκ...! Αντιμετωπίζετε τους Φιλιππινέζους σαν σκύλους. Είστε όλοι πουτ... γιοι, διότι προσβάλλετε την αξιοπρέπειά μας».

Ο Φιλιππινέζος πρόεδρος, ο οποίος προχώρησε στην εκτέλεση τουλάχιστον 2.300 ανθρώπων τους τελευταίος τέσσερις μήνες, δεν άφησε εκτός... κάδρου και τον Τζορτζ Σόρος, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχθηκε από την οργάνωση Human Rights Watch. «Πίσω από τη φιλανθρωπική οργάνωση κρύβεται ο Τζορτζ Σόρος. Αυτός είναι ο χρηματοδότης της. «Πρέπει να βρουν λεφτά. Να βρουν έναν στόχο. Διάλεξαν εμένα...», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.