Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΠΤΑ ΠΑΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ

Νεκροί, επεισόδια και εκτεταμένες καταστροφές ήταν ο απολογισμός της εφιαλτικής νύχτας στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο. Το βράδυ τη...




Νεκροί, επεισόδια και εκτεταμένες καταστροφές ήταν ο απολογισμός της εφιαλτικής νύχτας στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο.

Το βράδυ της Πέμπτης, σημειώθηκε έκρηξη από φιάλη γκαζιού, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν μια 66χρονη μαζί με τον εγγονό της, ενώ η μητέρα του 6χρονου που έχασε την ζωή του, τραυματίστηκε μαζί με το άλλο της 4χρονο παιδί.

Στο βίντεο βλέπετε τις σκηνές που επικράτησαν αμέσως μετά την έκρηξη στο σημείο.

Έντρομες γυναίκες και παιδιά, στην πλειοψηφία τους Κούρδοι από το Ιράκ, μια και η συγκεκριμένη φωτιά εκδηλώθηκε στο τμήμα όπου κατοικούν κυρίως πρόσφυγες αυτής της εθνικής ομάδας, άρχισαν να τρέχουν για να σωθούν από τη φωτιά που επεκτείνονταν γρήγορα. Εκκενώθηκε επίσης και η δομή των ανηλίκων προσφύγων που λειτουργεί μέσα στο χοτ σποτ, ενώ δεν αποφεύχθηκαν και μικρής έκτασης επεισόδια.




Μαζί με τους παραπάνω στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης μεταφέρθηκαν και περίπου 10 ακόμα μετανάστες και πρόσφυγες με ελαφρά εγκαύματα, και άλλοι με αναπνευστικά προβλήματα εξαιτίας των πυκνών καπνών που σκέπασαν το χώρο.

Πηγή: e-daily


iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.