Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑ COFFEE SHOPS ΤΟΥ ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ Ο ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ... ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΕΣΚΙΣΜΑ!

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστός ο καυγάς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό. Οι δυο τους έζ...







Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστός ο καυγάς της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, με τον πρώην σύντροφό της Γιώργο Κοτσοβό. Οι δυο τους έζησαν ένα τρυφερό ειδύλλιο, αλλά όπως όλα δείχνουν τώρα το κλίμα ανάμεσά τους είναι τεταμένο. Και εκεί οφείλεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Freddo, το επεισόδιο που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους πριν λίγες μέρες σε νυχτερινό κέντρο. Μάλιστα στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που του έσκισε την μπλούζα μέσα στο νυχτερινό κέντρο που μάλωσαν.

ΡΕ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕ ΛΕΜΕ Η ΣΚΥΛΑ! ΚΑΡΕ - ΚΑΡΕ Ο ΚΑΒΓΑΣ ΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΠΡΩΗΝ ΤΗΣ - ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΛΟΥΖΑ...

Πώς τα αντιμετωπίζει όμως όλα αυτά ο πρώην της; Ο ίδιος βρίσκεται τις τελευταίες τρεις μέρες στο Άμστερνταμ με ένα φίλο, προσπαθώντας ν' αφήσει πίσω τις άσχημες στιγμές. Δες φωτογραφίες από το ταξίδι του στην Ολλανδία.







tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.