Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ ΜΠΙΚΑ... ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΛΑΤΙΝΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ!

για μία ακόμα φορά η Ελλάδα και το ποδόσφαιρο της ξεφτιλίζεται διεθνώς μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, που προκάλεσε την ...



για μία ακόμα φορά η Ελλάδα και το ποδόσφαιρο της ξεφτιλίζεται διεθνώς μετά τον εμπρησμό στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα, που προκάλεσε την απόφαση για διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου.


Σιγά - σιγά, η είδηση κάνει τον γύρο του κόσμου, αφού όλα τα ειδησεογραφικά δίκτυα αναπαράγουν αυτή την ντροπιαστική εξέλιξη στην χώρα μας.


Η γαλλική εφημερίδα Equipe στην ιστοσελίδα της γράφει για φωτιά με «ύποπτα κίνητρα» στο σπίτι του Γιώργου Μπίκα που ανάγκασε την ελληνική ομοσπονδία να αναβάλλει επ’ αόριστον το πρωτάθλημα, ενώ γίνεται λόγος για την κόντρα της παλιάς διοίκησης της ΕΠΟ με το κράτος που επέβαλλε την παρέμβαση της ΦΙΦΑ με την περίφημη επιτροπή εξομάλυνσης.


Για διακοπή των πρωταθλημάτων στην Ελλάδα λόγω εμπρησμού γράφει το BBC, όπως και ο Guardian που φιλοξενεί και τις επίσημες τοποθετήσεις των μεγάλων ελληνικών ομάδων, ενώ η καταλανική Sport συνδέει το περιστατικό με την μάχη που έδωσε ο πρώην Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ.

Για την υπόθεση κάνει λόγο και δημοσίευμα της πορτογαλικής Abola, ενώ το σχετικό τηλεγράφημα από το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE έχει κάνει την είδηση να παίξει σε όλα τα μέσα της Λατινικής Αμερικής.



http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/263031/diethnes-reziliki-gia-tin-ellada

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.