Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...!! ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΥΗΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟΙ...

Από τις βραδυνές ώρες της Δευτέρας αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού αυτή τη φορά από τα βόρεια προς τα νότια με θυελλώδεις βοριάδε...

XIONIA





Από τις βραδυνές ώρες της Δευτέρας αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού αυτή τη φορά από τα βόρεια προς τα νότια με θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 12 με 14 βαθμών κελσίου κατά μέσο όρο αλλά και τις χιονοπτώσεις που την Τρίτη και Τετάρτη θα επισκεφθούν ακόμη και μεγάλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα, ενώ ισχυρές καταιγίδες φαίνεται να σημειώνονται αυτή τη φορά σε Κρήτη και Δωδεκάννησα...





Λόγω ενός ένα ισχυρού βαρομετρικού χαμηλού, το οποίο μετατοπίζεται ανατολικότερα από την περιοχή της Ιταλίας, αναμένεται να δούμε σημαντική επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες σε όλη την χώρα.

Την Δευτέρα νέο κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει τη χώρα μας προκαλώντας και πάλι πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες αλλά και ενισχυμένους ανέμους στα πελάγη με τις πιο επικίνδυνες περιοχές αυτή τη φορά να είναι το κεντρικό και νότιο Ιόνιο, η Πελοπόννησος, η Στερεά, η Εύβοια, η Θεσσαλία, το κεντρικό-βόρειο-ανατολικό Αιγαίο, η Μακεδονία και η Θράκη.

Από το βράδυ της Δευτέρας αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού αυτή τη φορά από τα βόρεια προς τα νότια με θυελλώδεις βοριάδες στο Αιγαίο, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας της τάξης των 12 με 14 βαθμών κελσίου κατά μέσο όρο αλλά και τις χιονοπτώσεις που την Τρίτη και Τετάρτη θα επισκεφθούν ακόμη και μεγάλες πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα, ενώ ισχυρές καταιγίδες φαίνεται να σημειώνονται αυτή τη φορά σε Κρήτη και Δωδεκάννησα.

Για την περιοχή της Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα περιμένουμε από το πρωί της Τρίτης να χιονίσει μέχρι και τα ημιορεινά, ενώ προς το απόγευμα θα χιονίσει πρόσκαιρα και στο κέντρο της πόλης.

Για την Αττική περιμένουμε από το μεσημέρι της Τρίτης να αρχίσει να χιονίζει στα ορεινά, ενώ από το βράδυ θα χιονίσει και στα βόρεια προάστια.

Πολύ πιθανό φαίνεται μέσα στην Τετάρτη να χιονίσει και στο κέντρο της Αθήνας.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.