Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΚΟΜΕΝΑ Ή ΥΠΗΡΕΤΡΙΑ...;;; ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΤΟΥ ΒΕΡΤΗ...!!!

Θύμα ληστείας έπεσε την Τετάρτη που μας πέραση ο Νίκος Βέρτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, οι δράστες έσπασαν το παρ...

0116_nikos_vertis_30122015




Θύμα ληστείας έπεσε την Τετάρτη που μας πέραση ο Νίκος Βέρτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, οι δράστες έσπασαν το παράθυρο του πρώτου ορόφου και μπήκαν στο εσωτερικό, απενεργοποιώντας τον συναγερμό.




Οι ληστές κατάφεραν να «αρπάξουν» το χρηματοκιβώτιο, ρολόγια και κοσμήματα αξίας. Η ληστεία έγινε αντιληπτή από τον ίδιο τον τραγουδιστή όταν επέστρεψε στο σπίτι του και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Αν και εκ πρώτης όψεως οι αστυνομικοί πίστευαν ότι πρόκειται για άτομα συμμορίας Ρομά, τελικά τα δεδομένα αλλάζουν.

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Freddo», αναφέρεται πως οι έρευνες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο αρχηγός των δραστών φαίνεται να είναι γένους θηλυκού. Αυτό γίνεται αντιληπτό, καθώς όλα οδηγούν στο ότι πρόκειται για γυναίκα που ήξερε καλά όλα τα δωμάτια και τα σημεία του σπιτιού αλλά και τις ώρες που ο Νίκος Βέρτης απουσίαζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.