Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ...!!! ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ... ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΟΡΜΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...!!!

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΕΙΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ...





ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ... ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΕΙΣ ΛΕΗΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...




Απίστευτες καταστάσεις εξελίσσονται καθημερινά στην πόλη της Σάμου με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς που βρίσκονται στην χώρα μας ως μετανάστες.

Αυτή τη φορά έκπληκτοι οι πιστοί της εκκλησίας του Αγίου Χαραλάμπους είδαν στην διάρκεια της Κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας αλλοδαπούς να μπαίνουν μέσα στον ναό, να αρπάζουν το κουτί μέσα στο οποίο συγκεντρώνονταν χρήματα για την επισκευή της εκκλησίας και να απομακρύνονται σαν ...κύριοι.

 Άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που κατάφερε να τους εντοπίσει λίγο αργότερα μέσα στο χώρο του παρακείμενου νεκροταφείου της πόλης, το οποίο γειτνιάζει και με το Κέντρο Υποδοχής, και να τους συλλάβει.
https://newssamos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.