Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΕΡΙΞΕ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ...

Τη... «μόδα» με τη ρίψη ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρινίου αλλά και της Αμφιλοχίας, που είχε ξεκινήσει πριν από περίπου τέσσερα χρόν...

Αγρίνιο: Μήνυση εις βάρος μαθητή που έριξε ναφθαλίνη στο σχολείο του για να χάσει μάθημα




Τη... «μόδα» με τη ρίψη ναφθαλίνης σε σχολεία του Αγρινίου αλλά και της Αμφιλοχίας, που είχε ξεκινήσει πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, προσπάθησε να επαναφέρει ένας 13χρονος μαθητής σε βάρος του οποίου υπέβαλλαν μήνυση οι διευθυντές του συγκροτήματος στο οποίο συστεγάζονται το 2ο και 6ο γυμνάσιο Αγρινίου!




Για να γλιτώσει το μάθημα, ο ανήλικος μαθητής έριξε ναφθαλίνη τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να μην γίνουν μαθήματα. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι αυτός ήταν ο δράστης και ενημερώθηκαν η Αστυνομία και ο εισαγγελέας Πρωτόδικων Αγρινίου, ενώ σε βάρος του 13χρονου υποβλήθηκε μήνυση για διατάραξη κοινωνικής ειρήνης.

Όμως, ο λιλιπούτειος ταραξίας βρήκε και... υποστηρικτές που τον μιμήθηκαν τις επόμενες δυο ημέρες με αποτέλεσμα να εκκενωθεί πάλι το σχολικό συγκρότημα! Τα αλλεπάλληλα περιστατικά έχουν προκαλέσει προβληματισμό στην εκπαιδευτική κοινότητα, που και το Νοέμβριο του 2012 είχε δει τα σχολεία να κλείνουν επί μέρες, επειδή άγνωστοι έριχναν ναφθαλίνες τις νύχτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.