Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΔΕ ΧΟΡΕΥΩ ΤΑΓΚΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ» Η ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ «ΘΕΙΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ» ΣΤΟΝ ΣΠΙΡΤΖΗ. ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ... ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ

Εξέθεσαν τον Κώστα Λαλιώτη οι αναφορές του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη ότι είναι τόσο φίλοι που μπορούν ακόμη και να χορέψουν τα...



Εξέθεσαν τον Κώστα Λαλιώτη οι αναφορές του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη ότι είναι τόσο φίλοι που μπορούν ακόμη και να χορέψουν ταγκό στο Σύνταγμα.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Σπίρτζη έγιναν στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής» και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ έστειλε επιστολή:

Αθήνα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Προς
κ. Ιορδάνη Χασαπόπουλο
Δ/ντή Σύνταξης
Εφημερίδας «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής»



Αγαπητέ Ιορδάνη,

Οι αναφορές του Χρήστου Σπίρτζη στο πρόσωπό μου στη συνέντευξή του στη «ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής» (με τίτλο «θα χορέψω ταγκό στο Σύνταγμα») με αφήνουν αδιάφορο.  Δεν με αφορούν γιατί διαχρονικά με αδιατάρακτες σχέσεις ανήκω στο ΠΑΣΟΚ και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, πιστεύοντας απόλυτα στον αυτόνομο πολιτικό λόγο τους, στην αυτοδύναμη στρατηγική τους και στον καταλυτικό, διακριτό ρόλο τους με σαφείς ιδεολογικές οριοθετήσεις και προγραμματικές αντιπαραθέσεις τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη ΝΔ.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετά χρόνια ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ και χορεύει σφιχταγκαλιαστά «ταγκό» με το ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του καθώς και με τους ΑΝΕΛ και τα στελέχη τους.

Οι χορογραφίες ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι δικές τους και αφορούν αποκλειστικά μόνον αυτούς.

Φιλικά
Κώστας Λαλιώτης


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.