Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ; ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΚΙΠΑ Ο ΡΩΣΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

O ρώσος πρωθυπουργός Dimitri Medvedev πήγε στον τοίχο των δακρύων φέροντας kippa συνοδευόμενος από πολλούς ισραηλινούς αξιωματούχους...








O ρώσος πρωθυπουργός Dimitri Medvedev πήγε στον τοίχο των δακρύων φέροντας kippa συνοδευόμενος από πολλούς ισραηλινούς αξιωματούχους.Ο ισραηλινός ομόλογός του Benyamin Netanyahou συναντήθηκε την Πέμπτη στην Ιερουσαλήμ με τον Dmitri Medvedev και συζήτησαν την κατάσταση στη Συρία και το ρόλο του Ιράν στην εμπόλεμη αυτή χώρα σύμφωνα μ΄ενα ανακοινωθέν του γραφείου του.




« Είμαστε αποφασισμένοι να εμποδίσουμε το Ιράν να εγκατασταθεί στρατιωτικά στη Συρία « , δήλωσε ο Netanyahou στο συνομιλητή του κατά το δελτίο τύπου..

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός ομοίως διαβεβαίωσε ότι το ισραηλινό,ρωσικό και αμερικανικό συμφέρον είναι να « συνασπιστούν για να πολεμήσουν κατά της Daech » .

« Οφείλουμε να επωφεληθούμε από τις μεγάλες ευκαιρίες του νέου κόσμου αλλά κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν προς τα πίσω προς έναν εξαφανισμένο κόσμο αυτόν του Μεσαίωνα των δολοφονικών και σκοτεινών καιρών και εμείς είμαστε ενωμένοι στην μάχη κατά της τρομοκρατίας του φανατικού ισλάμ « , πρόσθεσε ο Netanyahou.


Ο Dimitri Medvedev αφίχθηκε την Τετάρτη το βράδυ στο διεθνές αεροδρόμιο Ben Gourion το Tel Aviv, όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη με σκοπό να « συζητήσει τα μέσα της ενδυνάμωσης των υπαρκτών μορφών συνεργασίας σε διάφορους τομείς « .

Κατά την άφιξή του ο ρώσος πρωθυπουργός πήγε στον Τοίχο των Δακρύων συνοδεία πολλών ισραηλινών αξιωματούχων στις 9.11.16.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣTO DIMPENEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.