Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΡΟΜΠΑ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ...!!! ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΕΔΩΣΕ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΞΗΣ ΔΙΑΚΤΑΤΟΡΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΣΤΡΟ...!!!

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, ότι είναι «μ@@@@@ς» όσοι χαρακτηρίζουν δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο,...







Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, ότι είναι «μ@@@@@ς» όσοι χαρακτηρίζουν δικτάτορα τον Φιντέλ Κάστρο, τον οποίο μάλιστα χαρακτήρισε και «μεγάλη φυσιογνωμία της ανθρωπότητας».




Μετά το σάλο που ξέσπασε στα social media για τη δήλωσή του στο ραδιόφωνο του Alpha, ο κ. Ζουράρις θέλησε να εξηγήσει γιατί το είπε αυτό και υπεραμύνθηκε της θέσης του για άλλη μια φορά. Μιλώντας σήμερα το απόγευμα στον ΣΚΑÏ, επεσήμανε πως ενώ σέβεται τη διαφορετική άποψη, αυτό δεν τον αποτρέπει από το να κάνει μία επιστημονική διαπίστωση.

«Η φράση ότι "ο Κάστρο είναι δικτάτωρ" σημαίνει ότι δεν έχεις καμία δυνατότητα να κάνεις επιστημονική ανάλυση του τι σημαίνει δικτατορία...».

Έδωσε μάλιστα τον ορισμό της λέξης «δικτάτορας», λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο άνθρωπος ο οποίος ασκεί ολιγαρχική, τυραννική εξουσία εις βάρος των πολλών, ο οποίος δέχεται την ανισοκατανομή ισχύος και πλούτου επ'ωφελεία του και επ'ωφελείας της παρέας του εις βάρος των πολλών, ο οποίος δεν ενδιαφέρεται ούτε για το ΙΚΑ, ούτε για τη δημόσια υγεία, ούτε για την μόρφωση του λαού, αυτός λέγεται δικτάτορας. Ο Κάστρο όμως ήταν όλα τα αντίθετα».

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.