Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΛΥΤΑΡΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ... ΠΕΤΑΞΑΝ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ...

Η ώρα ήταν γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν άγνωστοι πέταξαν μια μεγάλη πέτρα στην πρόσοψη καφετέριας και στη συνέχεια μ...

Πάτρα: Πέταξαν μολότοφ και έκαψαν καφετέρια στο κέντρο - Η μητέρα του ιδιοκτήτη μιλά στο thebest.gr - ΒΙΝΤΕΟ Δεν μπορούν να σκεφθούν ποιος θα ήθελε το κακό τους





Η ώρα ήταν γύρω στις 5 τα ξημερώματα της Δευτέρας όταν άγνωστοι πέταξαν μια μεγάλη πέτρα στην πρόσοψη καφετέριας και στη συνέχεια μέσα από τα σπασμένα τζάμια μια βόμβα μολότοφ. Πρόκειται για την καφετέρια 1987 στον πεζόδρομο της Παντανάσσης και στο ύψος της οδού Μαιζώνος.




Μετά τη ρίψη της μολότοφ προκλήθηκε μικρή πυρκαγιά και στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με 5 άνδρες και 2 οχήματα.

Η μητέρα του ιδιοκτήτη της καφετέριας κα Σπυριδούλα Δημακοπούλου μιλά στο thebest.gr και απορεί για την επίθεση στο κατάστημα που και η ίδια εργάζεται και βοηθά το γιο της και τη νύφη της.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές. Πάντως πληροφορίες του thebest.gr θέλουν να υπάρχει διαθέσιμο και οπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας το οποίο και θα αξιολογηθεί από την ασφάλεια. Ωστε να βρεθεί ο δράστης ή οι δράστες της επίθεσης με μολότοφ μέσα στο κέντρο της Πάτρας.





http://www.thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.