Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΜΑΡΤΟΝ... Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΦΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!

Υποστήριξε πως με την αστρολογία μπορεί να προβλέψει διάφορα πράγματα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο... θάνατος Ο γνωστός αστρολό...







Υποστήριξε πως με την αστρολογία μπορεί να προβλέψει διάφορα πράγματα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο... θάνατος




Ο γνωστός αστρολόγος Kώστας Λεφάκης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» υποστήριξε πως εξαιτίας της ιδιότητας του μπορεί να προβλέψει διάφορα πράγματα, ανάμεσα στα οποία είναι και ο... θάνατός του.

Μάλιστα, δήλωσε πως μπορεί να υπολογίσει πότε και με ποιον τρόπο θα συμβεί το... μοιραίο. «Ένας αστρολόγος εάν είναι γνώστης της γεωμετρίας του Πυθαγόρα και γνωρίζει πολύ καλά τα μαθηματικά και κάνει μια σύνθετη σκέψη υπολογισμού, μπορεί να βρει τη χρονική στιγμή που ένας συμπολίτης μας φεύγει από τη ζωή. Έχω πει σε ανθρώπους που ήθελαν να τους εκμεταλλευτούν, ότι «κοιτάξτε, φεύγετε, ετοιμαστείτε για αυτό το ταξίδι» και για αυτό έγινα μισητός» είπε ο Κώστας Λεφάκης ενώ πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε για το εάν γνωρίζει πότε εκείνος θα πεθάνει:

«Ναι τον γνωρίζω γενικότερα (τον θάνατο). Η εσωτερική εξέλιξη παίζει ρόλο. Εγώ αγαπώ τη ζωή και ακόμα και αν μου έλεγαν ότι αύριο βράδυ θα με εκτελούσαν, δεν έχω έκπληξη. Θα φροντίσω μέχρι την ώρα που θα εκτελεστώ να περάσω ήρεμα και καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.