Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ» ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΠΑΙΔΟΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΒΙΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ - militaire Συνέβη το απρόσμενο. Η κυβέρνηση Ερντογάν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας των αντιδράσε...






Της ΛΙΑΝΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ - militaire

Συνέβη το απρόσμενο. Η κυβέρνηση Ερντογάν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο εξαιτίας των αντιδράσεων που προκάλεσε η πρόθεση τους να ευλογούν τους γάμους ανηλίκων για να αθωώνουν τους διαστρεμμένους παιδόφιλους.




Ξεσηκώθηκαν ακόμα και οι πέτρες στη γειτονική μας χώρα. Δεν γνωρίζουμε αν το επίμαχο άρθρο θα αποσυρθεί ή όχι αλλά το χαστούκι που δέχθηκε το κυβερνών κόμμα ήταν ηχηρότατο.

Οι γυναικείες οργανώσεις διαδηλώνουν εναντίον του νομοσχεδίου από την μια άκρη έως την άλλη σε ολόκληρη την χώρα. Η συμμετοχή του κόσμου σε αυτές είναι πρωτόγνωρη.

Το δίκτυο νομικών καταγγέλλει την κυβέρνηση για νομιμοποίηση του εμπορίου ανηλίκων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας τριπλασιάστηκε μέσα σε δέκα χρόνια ο αριθμός των ανήλικων μανάδων. Δηλαδή, στα χρόνια διακυβέρνησης του Ερντογάν αυξήθηκαν τα θύματα των παιδόφιλων. Περισσότερες από 440.000 ανήλικες κάτω των 18 ετών έγιναν μητέρες σε αυτό το χρονικό διάστημα. Μανούλες έγιναν, επίσης, 15973 παιδιά ηλικίας κάτω των 15!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα στοιχεία αυτά αφορούν ανήλικες που τεκνοποίησαν και καταγράφηκαν στα Νοσοκομεία. Απροσδιόριστος παραμένει ο αριθμός των ανηλίκων που παντρεύτηκαν-ορθότερα πωλήθηκαν από την οικογένεια τους- και δεν καταγράφηκαν πουθενά, γιατί δεν υπήρξε τοκετός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.