Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ: «ΒΡΗΚΑΝ» ΣΕ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΑΙΔΙΑ!..

ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ" ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚ...

Νέο αποκαλυπτικό έγγραφο στηρίζει τη θεωρία του γάμου του Ιησού






ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ" ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...


Ο Simcha Jacobovici, ένας Ισραηλινοκαναδός σκηνοθέτης και ο Barrie Wilson, καθηγητής θρησκευτικών σπουδών στο Τορόντο, ανακάλυψαν ένα αρχαίο κείμενο, που "επιβεβαιώνει" ότι ο Ιησούς παντρεύτηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του και έγινε πατέρας... 

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε τη θεωρία πως ο Ιησούς είχε παντρευτεί κατά τη διάρκεια της ζωής του και μάλιστα είχε και... παιδιά. Ωστόσο, ένα νέο βιβλίο φαίνεται να "επιβεβαιώνει" την παραπάνω θεωρία, κάνοντας μερικές δήθεν εντυπωσιακές αποκαλύψεις, αλλά χωρίς στοιχεία... Λέγε λέγε δηλαδή κάτι να μείνει...

Για τη ζωή του Ιησού δεν γνωρίζουμε πολλά. Αναφέρονται μόνο κάποια γεγονότα στην Αγιά Γραφή όταν ο Ιησούς ήταν 12 ετών, καθώς επίσης και η ιστορία της γέννησής του όπως επίσης και οι τελευταίες ημέρες του πάνω στη Γη.





Ο Simcha Jacobovici, ένας Ισραηλινοκαναδός σκηνοθέτης και ο Barrie Wilson, καθηγητής θρησκευτικών σπουδών στο Τορόντο, "ανακάλυψαν" ένα αρχαίο κείμενο που επιβεβαιώνει φαινομενικά ότι ο Ιησούς παντρεύτηκε κατά τη διάρκεια της ζωής του και ότι είναι πατέρας.

Πρόκειται για ένα χειρόγραφο που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα μ.Χ., που γράφτηκε σε περγαμηνή στα Αραμαϊκά - τη γλώσσα δηλαδή που μιλούσε ο Ιησούς – και βρέθηκε στην Βρετανική Βιβλιοθήκη.

Οι ερευνητές γράφουν στο βιβλίο τους με τίτλο «Το Χαμένο Ευαγγέλιο» πως «σύμφωνα με το έγγραφο που αποκαλύψαμε, κάποια στιγμή ο Ιησούς παντρεύτηκε, είχε σεξουαλικές σχέσεις, και έκανε παιδιά».

«Σε ένα καθαρά ιστορικό επίπεδο, αυτό πραγματικά δεν πρέπει να μας εκπλήσσει» συνεχίζουν.

«Αλλά τώρα έχουμε ένα έγγραφο που αναφέρει ότι ήταν πράγματι παντρεμένος και πατέρας παιδιών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά το έγγραφο μας δείχνει ότι για ορισμένους οπαδούς του, ο γάμος του Ιησού ήταν η πιο σημαντική πτυχή της θεολογίας τους».

Ο Simcha Jacobovici πιστεύει επίσης ότι υπάρχουν στοιχεία στην Αγία Γραφή που μαρτυρούν ο Ιησούς ήταν παντρεμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.