Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΕΡΑΣ» ΛΕΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΝΕΣΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ...

Ο Τον Νίκερσον από το Τενεσί των ΗΠΑ κοιτά κατάματα την κάμερα και εξομολογείται: «Είμαι παιδόφιλος. Δεν είμαι τέρας». Ο ίδιος ομολο...

Ένας παιδόφιλος εξομολογείται μπροστά στην κάμερα: Δεν είμαι τέρας




Ο Τον Νίκερσον από το Τενεσί των ΗΠΑ κοιτά κατάματα την κάμερα και εξομολογείται: «Είμαι παιδόφιλος. Δεν είμαι τέρας». Ο ίδιος ομολογεί πως τον έλκουν σεξουαλικά τα παιδιά.




Υποστηρίζει πάντως δεν έχει αγγίξει κανένα και δεν έχει εκπληρώσει καμία από τις ορέξεις του, ενώ υποστηρίζει ότι τις έχει τιθασεύσει και εξηγεί πως οι παιδόφιλοι πρέπει να αντιμετωπίζονται ως βαριά ανάπηροι και όχι να θεωρούνται τέρατα.

Η απόφασή του να εξομολογηθεί έχει ως στόχο να ενθαρρύνει και άλλους παιδόφιλους να αναζητήσουν βοήθεια και να δεχτούν υποστήριξη για τη σεξουαλική τους κλίση και θεωρεί ότι η παιδοφιλία είναι καλύτερα να γίνεται κατανοητή ως «σεξουαλικός προσανατολισμός».

Ο 43χρονος, ο οποίος γεννήθηκε χωρίς το δεξί του χέρι, είναι διαχειριστής φόρουμ για παιδόφιλους που αφορά σε «ενάρετους και ηθικούς παιδόφιλους» - Ο όρος αυτός (virtuous ή ethical paedophiles) χρησιμοποιείται για να περιγράψει εκείνους που έχουν έλξη για παιδιά προεφηβικής ηλικίας, αλλά ελέγχουν τις παρορμήσεις τους και αποφεύγουν να παρακολουθούν παιδική πορνογραφία ή να αναζητούν σεξουαλική επαφή με ανηλίκους.



«Ποτέ μα ποτέ δεν έχω κακοποιήσει σεξουαλικά κανένα παιδί και ποτέ δεν θα το κάνω. Δε βλέπω παιδική πορνογραφία, δε θα το κάνω ποτέ. Υπακούω στους νόμους, τους σέβομαι, όπως σέβομαι την άποψη της κοινωνίας για το θέμα αυτό. Κατανοώ και συμφωνώ απόλυτα με αυτό», δηλώνει στο Barcroft TV ο Νίκερσον, ο οποίος θέλησε εθελοντικά να αποκαλύψει την ιστορία και την ταυτότητά του.




Δημόσια αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά, τον Σεπτέμβριο του 2015 μέσα από το φιλελεύθερο αμερικανικό μπλογκ, Salon, πυροδοτώντας μια γενναία ποσότητα εχθρικών σχολίων στα social media. Έλαβε όμως και θετικά μηνύματα, ακόμα και από ανθρώπους που είχαν υποφέρει στα χέρια παιδόφιλων.

«Υπάρχουν άνθρωποι που σου λένε να αυτοκτονήσεις και ότι θα έπρεπε να με ευνουχίσουν... Δημόσια, υπήρχε πολύ θυμός, αλλά τα κατ΄ ιδίαν μηνύματα ήταν διαφορετικά. Έλαβα εκατοντάδες και εκατοντάδες emails από ανθρώπους που έδειξαν τη συμπαράστασή τους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν πέσει θύματα παιδόφιλων».

Αν και γνωρίζει πως ρισκάρει πολλά βγάζοντας προς τα έξω το πρόσωπό του, δηλώνει πως οι παιδόφιλοι μπορούν να ζήσουν μια χαρούμενη, νομοταγής ζωή. «Δεν είναι όλοι οι παιδόφιλοι παιδεραστές... », λέει χαρακτηριστικά. «Πολλοί πιστεύουν ότι αν έλκεσαι από παιδιά, θα τους επιτεθείς... Αυτό δεν ισχύει».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.