Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΛΥΤΟ... ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ. ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ;

Κοντά στη λύση του μυστήριου της εξαφάνισης του εμπόρου Δημήτρη Γραικού  βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές. Νέα συγκλονιστικά στοιχεία εμ...



Κοντά στη λύση του μυστήριου της εξαφάνισης του εμπόρου Δημήτρη Γραικού  βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές. Νέα συγκλονιστικά στοιχεία εμφανίζουν τον

59χρονο να έχει φύγει σε γειτονική χώρα με αρκετές χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του. Συγκλονισμένη από τη νέα τροπή της υπόθεσης που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα μίλησε στο protothema.gr η σύζυγος του Δημήτρη Γραικού , Δέσποινα Τσακαλίδου, λέγοντας: «Όπως ενημερωθήκαμε, φαίνεται σύμφωνα με την ταυτότητά του, ότι ο συζύγός μου πέρασε τα σύνορα των Σκοπίων. Έτσι  έστειλαν σήμα οι δικοί μας αστυνομικοί στην Ιντερπόλ για να μπορέσουμε να δούμε κι εμείς από τις κάμερες του τελωνείου αν όντως πρόκειται για τον σύζυγό μου ή αν κάποιος άλλος χρησιμοποίησε την ταυτότητά του. Έχω συγκλονιστεί πάρα πολύ από αυτή τη μεγάλη ανατροπή, γιατί το δικό μας το μυαλό πήγαινε στο χειρότερο και τώρα περιμένω με αγωνία να δω αν είναι ο άντρας μου αυτός που περνάει τα σύνορα. Αν είναι αυτός και θέλησε να φύγει μακριά από την οικογένειά του, για τους δικούς του λόγους, θα μπορούσε να μας το είχε πει. Τουλάχιστον να ξέρουμε ότι είναι ζωντανός για να συνεχίσουμε κι εμείς τη ζωή μας πιο ήρεμα. Πρέπει να μάθουν τα παιδιά του για να σταματήσει η αγωνία τους και ηρεμήσουμε όλοι. Αν από τις κάμερες αποκαλυφθεί ότι είναι αυτός, τότε η δικαιοδοσία της αστυνομίας θα σταματήσει εκεί. Δεν θα τον φέρει κανείς με το ζόρι, αλλά να μάθουμε ότι είναι ζωντανός για να τελειώσει το μαρτύριό μας εκεί».



Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στο Τμήμα Ευζώνων, ένας άνδρας, που όλα δείχνουν πως είναι ο αγνοούμενος Δημήτρης Γραικός, πέρασε πεζός στα Σκόπια , επτά μέρες μετά την εξαφάνισή του επιχειρηματία, ενώ τα στοιχεία ταυτότητας που καταγράφηκαν ανήκουν στον ίδιο.

Ο Δήμος Δήμου, συνεργάτης για καιρό  του κτηνοτρόφου, μίλησε στο protothema.gr και εξέφρασε την ανησυχία του και τον προβληματισμό του για αυτή τη τελευταία εξέλιξη. «Μας ενημέρωσαν ότι η ταυτότητά του πέρασε  από το τελωνείο των Σκοπίων. Αλλά εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι μπορεί κάποιος άλλος να χρησιμοποίησε την ταυτότητα του Δημήτρη. Αν δεν τον δούμε από τις κάμερες, δεν μπορώ να πιστέψω τίποτα. Δεν είχε πει τίποτα ότι θα φύγει . Ήταν στεναχωρημένος γιατί το τελευταίο καιρό η δουλειά του δεν πήγαινε καλά. Ο κτηνίατρος τον είχε υποχρεώσει να σφάξει όλα τα ζώα του. Δεν ήταν εύκολο για αυτόν να αποδεκατίζει εδώ και ένα μήνα το κοπάδι του και ήταν ιδιαίτερα ανήσυχος και ανάστατος».

Εκείνη την ημέρα ο επιχειρηματίας είχε συμφωνήσει με τον έμπορο να σφάξει για λογαριασμό του 28 ζώα . Για το συγκεκριμένο εμπόρευμα είχε ζητήσει να λάβει μετρητά. «Τη συγκεκριμένη μέρα του έδωσα 17.000 ευρώ σε μετρητά μέσα σε ένα φάκελο, αν και συνήθως οι συναλλαγές πραγματοποιούνταν με καταθέσεις μέσω τραπεζών και επιταγές. Μου είχε πει ο Γραικός πως αντιμετώπιζε προβλήματα με την επιχείρησή του και για αυτό το ποσό αυτό το ήθελε σε μετρητά. Τη συναλλαγή την κάναμε λίγο πριν φύγουμε από τα σφαγεία».

Τώρα , η Δέσποινα Τσακαλίδου περιμένει με αγωνία να λυθεί το μυστήριο της εξαφάνισης του άντρα της μέσα από τις κάμερες ώστε να ηρεμήσει η ίδια και τα παιδιά της, που εύχονται ο πατέρας τους να είναι ζωντανός.

www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.