Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ...!!! ΧΙΩΤΕΣ ΚΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ...!!!

Την απαγόρευση πάσης φύσεως εργασιών στο Μερσινίδι, μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, αποφάσισε προσωρινά ο ειρηνοδίκης Χίου κ. Ευστράτιος Θά...






Την απαγόρευση πάσης φύσεως εργασιών στο Μερσινίδι, μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, αποφάσισε προσωρινά ο ειρηνοδίκης Χίου κ. Ευστράτιος Θάνογλου μετά τη σημερινή προσφυγή του ηγουμενοσυμβουλίου της Μονής Μερσινιδίου κατά του Ελληνικού Δημοσίου.




Από τη σημερινή διαδικασία όμως προέκυψαν κι άλλα σημαντικά ζητήματα. Κι αυτό γιατί από τη στιγμή που το Ελληνικό Δημόσιο αναγνώρισε ότι η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου δεν νομιμοποιείται να παρίσταται στο δικαστήριο καθώς δεν είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, δεν θα έπρεπε να έχει υπογράψει το 2012 το χρησιδάνειο με την Ιερά Μονή για την παραχώρηση της έκτασης μέχρι το 2021.

«Εγείρονται σημαντικά ζητήματα και νέα ζητήματα που αφορούν στην ένδικη σύμβαση μετά τις σημερινές εξελίξεις. Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα της Μονής και θα το πράξουμε και στις 13 Δεκεμβρίου οπότε και θα εκδικαστεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που καταθέσαμε κατά του Ελληνικού Δημοσίου», ανέφερε στον «π» ο δικηγόρος της Μονής Κ. Βεργίνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.