Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ «ΛΕΒΕΝΤΗ» ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ...;;; ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΣΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ... ΙΔΟΥ...!! ΣΤΑ ΚΑΛΥΕΤΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...

Μια ακόμη τοπική κοινωνία στην Φθιώτιδα βρίσκεται σε αναστάτωση λόγω του προσφυγικού ζητήματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως μεγάλη ξεν...

prosfiges





Μια ακόμη τοπική κοινωνία στην Φθιώτιδα βρίσκεται σε αναστάτωση λόγω του προσφυγικού ζητήματος. Πληροφορίες αναφέρουν πως μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα των Καμένων Βούρλων έχει έρθει σε συμφωνία με τον ΟΗΕ και άμεσα θα φιλοξενηθούν οικογένειες προσφύγων στην περιοχή.

Το θέμα απασχόλησε και την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ενώ το βράδυ της Πέμτης συνεδρίασε ο σύλλογος των ξενοδόχων.




Πρόκειται για το γνωστό Ξενοδοχείο ΛΕΒΕΝΤΗ ανάμεσα στα Καμένα Βούρλα και τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης έχει νοικιάσει την μονάδα σε έναν επιχειρηματία απο την Πελοπόννησο και αυτός είναι που ήρθε σε συννενόηση με την Ύπατη Αρμοστεία.

Μάλιστα πληροφορίες θέλουν την ίδια την κ. Λεβέντη να μην είναι χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή. Ενώ δέχθηκε και τηλεφώνημα από το περιβάλλον του κ. Σωκράτη Κόκκαλη που επένδυσε στην απέναντι έκταση. Καθώς και οι ιδιοκτήτες ορισμένων διαμερισμάτων που έχουν πωληθεί δεν βλέπουν θετικά την εξέλιξη αυτή.

Πρόκεται για μια ξενοδοχειακή μονάδα 98 δωματίων –δυναμικότητας 240 κλινών. Πολύ μεγαλύτερη λοιπόν από το hot spot των Θερμοπυλών.

Το θέμα έβαλε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης καθώς όπως εξήγησε καθημερινά την ενοχλούν πολίτες.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Συκιώτης μίλησε για φήμες και ξεκαθάρισε πως τον ίδιο ουδέποτε κανείς τον ενόχλησε .

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως ήδη έχει συζητήσει το θέμα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου της περιοχής.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως γίνεται προσπάθεια συλλογης υπογραφών από επαγγελματίες σε ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Ο κ. Γιάννης Πλατανιάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Star θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους. Ωστόσο εξήγησε πως οι επιχειρηματίες είναι προβληματισμένοι και σε καμία περίπτωση δεν θέλουν την δημιουργία hot σποτ στην περιοχή. Τότε θα γίνουμε Χίος είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλατανιάς.

Τα σενάρια στην περιοχή οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα όλες οι ανεκμετάλλευτες εγκαταστάσεις να μπαίνουν στο κάδρο. Όπως το κάμπινγκ των Καμένων Βούρλων για το οποίο και στο παρελθόν είχε ακουσθεί πως είναι στην λίστα του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής για την μετεγκατάσταση προσφύγων από τα νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.