Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΣΑΝΤ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ «ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ»

«Νομίζω ότι ο αμερικανικός λαός έστειλε ένα μεγάλο, ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τον κόσμο» ανέφερε ο πρόεδρος της Συρίας σχολιάζοντ...






«Νομίζω ότι ο αμερικανικός λαός έστειλε ένα μεγάλο, ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τον κόσμο» ανέφερε ο πρόεδρος της Συρίας σχολιάζοντας την νίκη Τραμπ

«Έτοιμος» να συνεργαστεί με τον νέο πρόεδρο της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ο πρόεδρος της Συρίας  Μπασάρ αλ-Άσαντ, σύμφωνα με σύμβουλο του επικεφαλής του συριακού κράτους.




Μιλώντας στο Εθνικό Δημόσιο Ραδιόφωνο των ΗΠΑ αμέσως μετά την νίκη του Τραμπ, η Μπουτάινα Σααμπάν,  δήλωσε ότι οποιαδήποτε συνεργασία για το συριακό μεταξύ των δύο κυβερνήσεων θα εξαρτηθεί από το «αν οι πολιτικές του κ.Τραμπ ανταποκρίνονται στις προσδοκίες».

«Νομίζω ότι ο αμερικανικός λαός έστειλε ένα μεγάλο, ένα πολύ σημαντικό μήνυμα για τον κόσμο», πρόσθεσε.

Ο κ. Τραμπ έχει δηλώσει για το συριακό ότι η στάση της εξωτερικής πολιτικής του θα είναι λιγότερο παρεμβατική από τους προκατόχους του και έχει αναφέρει ότι η αλλαγή του καθεστώτος προκαλεί μόνο περισσότερη αστάθεια στη Μέση Ανατολή.

Επίσης, ο νέος πρόεδρος της Αμερικής έχει προτείνει την απόσυρση στης στήριξης στους αντάρτες της Συρίας που εξακολουθούν να μάχονται στο ανατολικό Χαλέπι.


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.