Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΜΑΣ...!!! «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ... ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ» ΛΕΕΙ Ο ΕΠΙΣΜΗΝΑΓΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ!

Θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο ότι πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και να γνωρίζει ότι, όσο περνάει από το χέρι μας, εμείς θα κάνουμ...

15046352_10154765979254752_2016930784_n





Θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο ότι πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και να γνωρίζει ότι, όσο περνάει από το χέρι μας, εμείς θα κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε το έργο μας»

» Όλη η περιοχή της Ελλάδας, του Αιγαίου και της Κρήτης βρίσκεται σε μια θέση και χρονική συγκυρία πολύ ιδιάζουσα.




Προσπαθούμε να είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι για τα πάντα και μέσα και από την Ομάδα «Ζευς» θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο ότι πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και να γνωρίζει ότι, όσο περνάει από το χέρι μας, εμείς θα κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε το έργο μας».

Ο Ιπτάμενος Επισμηναγός Λουκάς Θεοχαρόπουλος, μέλος της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων «Ζευς», ο χειριστής του αεροσκάφους F-16 Block 52+ που συμμετείχε στην εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Μηνά στο Ηράκλειο, μιλώντας στον Σκάι Κρήτης και την Ελένη Βακεθιανάκη είναι πολύ ξεκάθαρος ως προς την ευθύνη τού να είσαι πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας.

«Όταν μας δίνει την ευκαιρία το κράτος να διαχειριστούμε αυτό το τόσο μεγάλης αξίας υλικό, το οποίο, είτε στο πλαίσιο της εκπαίδευσης είτε των επιχειρησιακών αποστολών, ουσιαστικά αποτελεί έναν τρόπο εξωτερικής πολιτικής του κράτους, δεν μπορούμε να μην αισθανόμαστε την ευθύνη και να μην δείχνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανταποκριθούμε σε αυτό που θέλει, σε πρώτη φάση το αρχηγείο μας και η ηγεσία.



Σε δεύτερη φάση ασφαλώς όλος ο ελληνικός λαός, που θέλει να αισθάνεται ασφάλεια, θέλει να ξέρει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι υπεύθυνοι που προσπαθούν να κάνουν όσο καλύτερα γίνεται τη δουλειά τους, μέσα σε αυτό το πλαίσιο των συγκυριών και καταστάσεων που περνάει η χώρα μας»

Με καταγωγή από την ακριτική Λήμνο, άκουγε από μικρός τον ήχο των αεροπλάνων στο στρατιωτικό αεροδρόμιο, σε αυτήν την προκεχωρημένη βάση της Αεροπορίας. «Στη συνέχεια αυτό το ενδιαφέρον εξελίχθηκε σε επαγγελματικό. Ήθελα να δω αν μου ταιριάζει.

Καλώς ή κακώς, αυτό το επάγγελμα, όπως κατάλαβα στην πορεία, δεν συνεχίζεις να το κάνεις μόνο για την επαγγελματική και οικονομική αποκατάσταση. Αν δεν το αγαπάς, δεν μπορείς να το κάνεις γιατί υπάρχει κόστος και φθορά, ψυχική, ψυχολογική πίεση από την οικογένεια άρα αρκετή δυσκολία να ανταπεξέλθεις σε όλα» αναφέρει χαρακτηριστικά. http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.