Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ «ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ» ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΝΙΑ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ...!!!

Η άγνωστη ζωή της και όσα δεν ξέρουμε για τη σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως δια μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατία...

efi




Η άγνωστη ζωή της και όσα δεν ξέρουμε για τη σκληρή σύμβουλο του Κατρούγκαλου που έγινε ως δια μαγείας υπουργός με ρεκόρ ευνοιοκρατίας.




Ευγενική, σοβαρή, λιγομίλητη και ανέκφραστα αυστηρή ως μονίμως διορισμένη, κρίνεται ότι επιλέχθηκε για το συγκεκριμένο πόστο, ως επιθυμητή εναλλακτική των «θεσμών», ως μια «Yes-woman» που θα ανταποκριθεί στις αξιώσεις τους, ενώ ακόμα και οι δικοί της την φωνάζουν «Δρακουλέσκου», όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

Κι όμως, μόλις στα 31 της και χωρίς ούτε ένα ένσημο ενώ η ανεργία στους νέους επιστήμονες σπάει κάθε ρεκόρ, η ίδια ανεβαίνει στον υπουργικό θώκο. Η νεότερη Ελληνίδα υπουργός. όπως χαρακτηριστικά αναφέρει συγγενικό της πρόσωπο «Παντού πρώτη. Σημαιοφόρος σε γυμνάσιο και λύκειο. Άριστη στη Νομική. Από τη στιγμή που ασχολήθηκε με την πολιτική ήταν σίγουρο ότι θα ανέβει ψηλά. Η Έφη δεν άφηνε καμία ευκαιρία να πέσει κάτω.»




Δεδομένου ότι υπολογίζεται πως χρειάστηκε καμιά δεκαριά χρόνια για να ολοκληρώσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές, καθώς και να εκπονήσει το διδακτορικό της, επισημαίνεται ότι χρειάστηκαν μόλις 3 χρόνια μέχρι την υπουργική καρέκλα. Τέτοιο εντυπωσιακό βιογραφικό σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν καθιστά παιδί-θαύμα, αλλά την εντάσσει στην κατηγορία του «φαινομένου».

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, μετά την αναμενόμενη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και την αποδοχή του Γιώργου Κατρούγκαλου να αναλάβει το Υπουργείο Εργασίας, η Έφη Αχτσιόγλου ανέλαβε τη θέση της διευθύντριας του πολιτικού γραφείου του υπουργού, ενώ σήμερα βρίσκεται στη θέση του και η πρώτη κίνηση της μόλις ανακοινώθηκε η υπουργοποίηση της δεν ήταν άλλη από το να σπεύσει να σβήσει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα αντιμνημονιακά ίχνη της, διαγράφοντας τους προσωπικούς της λογαριασμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.